Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
https://avistaz.to/
за инвајт не знам, побарај некаде.
го знам овој, ама бараaт на ирц каналот да им праќаш статистика од друг приватен тракер, па додека да види некој админ, па да одлучат дали ќе те прифатат. Во превод, да ти се ск**чи додека ти пратат инвајт. Сепак, фала.

Маааалце повеќе сериозност да му дадат на ликот на Сашко Коцев, ова може да биде многу добра основа за долгометражен филм или за серија, сеедно. Штета што ќе остане на кратко филмче, иако имало планови да се направи нешто повеќе.

како во Скопје не го донесоа, да го спречи упадот во Собрание. :D:D

Oh, mighty Nick, со лесно, со помин нека е . :(

129. The Spectacular Now (2013) 3/10
Oh come on pal, what the hell?
Филмот е добар, има многу добра сцена (ако го изјутубираш името на трето место е мое видео со сцената со скоро 1 милион прегелди), ама има релативно тапа крај.
Ама тројка, тројка?!
Има многу добра хемија помеѓу овие двајца, и Мајлс Телер е многу добар глумец...

Oh come on pal, what the hell?
Филмот е добар, има многу добра сцена (ако го изјутубираш името на трето место е мое видео со сцената со скоро 1 милион прегелди), ама има релативно тапа крај.
Ама тројка, тројка?!
Има многу добра хемија помеѓу овие двајца, и Мајлс Телер е многу добар глумец...
Мене ми беше многу чизи. Не можам да барам, и јас мислам слаба му имам дадено.

Повеќе од 6 не може да има, али мене овој Мајлс ми е многу антипатичен, па затоа. Да беше друга фаца, може ќе догураше до 7.

ggqhCrO.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom