Какви патувања посакувате?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Со 30 одбрани другари и 63 топ женски, со 700,000 евра за 7 дена, со изнајмена јахта ...

Хаха ме интересира зошто баш 63 :)
За тебе ли само три ? :P

А моето патување...Па не знам , се што е поврзано со зборот патување мене ми е супер :)
Море, плажа, град или историски места, ама баш се ме интересира и се би сакала во животот да видам :)

У последно време многу ме привлекува бекпекингот. Коа ќе завршам 4-та (после година и нешто значи) би сакал да идам на нешто такво. Со такво патување ќе собереш животно искуство, ќе научиш да се снаоѓаш во ептен факинг ситуации и пред се ќе се изнапатуваш.
Има кандидат/ка?

DREAM DESTINATION : California USA ! xD

Bi sakal da gi posetam Long Beach ... Los Angeles ... Compton !!! xD

Куба и Јужна Америка.

Животна желба ми е да одам Патагонија, па после да се качам на Андите горе, да видам по некој кондор и во позадина да слушам кај шо ми ја свират El Condor pasa таму индијанците со оние нивните инстументи ... али како вика Блажо, далеко е Америка дете ...

Егзотични патувања. Пунта Мита-Мексико, Бора Бора, Дубаи.

Дубаи и Рио Де Жанеиро

Не дека не уживам на плажа, море, сонце, егзотика, но сепак повеќе сакам патување, посетување на стари градови и знаменитости. :)

Доколку имам пари и повеќе памет би патувал во Амазон , по потрага на најголемата анконда =)

Авантуристички патувања.

Скандинавија...Шведска дефинитивноооооооооооооо најмногу сакам да одаммммммм планина снеггггг мх мх мх

Повеќе преферирам егзотични патувања, Рио, Малдиви, Акапулко, Бора Бора......штета што нашите туристички агенции немаат многу такви аранжмани. И да има некоја, пламен и огин е скапо, а и не сме некој богат народ за да има многу побарувачка за такви места и затоа ги нема тие патувања по агенцииве. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom