Апсурди на модата

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Што се не ке измислат...како што рече маца_мк следно ке се силиконоите за 8годишни девојчиња кои ке жалат дека немаат гради ко нивните мајки:tapp::tapp:
Никогаш не би направил такво нешто на моите деца..ама никогаш

Тешко на бебенцата што ќе ги носат... :nesum:

Гревчиња... Некој немал попаметна работа :tapp: Мисли некој за доброто на бебињара или сеа само да се биде фенси е битно? Божеее... Забегал светов

:tapp:-за едната другарка
:tapp:-за другата другарка
(за тие двете што ги измислиле овие штикли)
:lud:

лол идиотскоооо....сеа памперс ке направи нова бејби танга :)

Штикли за бебиња ???

Лично за мене , секој кој носи штикли а е под 18 години е или курва или само така се понаша ........

Значи луѓето навистина немаат попаметна работа,па само глупости измислуваат.:tapp:

А оти никој не констатира дека всушност, тие „штиклите’’ се меки како играчка и само изгледаат како штикле, ко ќе згазнат дечињата фактички се гмечат и пак се на рамно. Вие одма на клада ги спаливте. Играчки се,ало. :pos2:

Да бе и ќе ги пирсоој и тетоваже...:tapp:
- сосем сум против ова и никат не би го облекло у штикле моето дете...:raz:

Мојата е права па така и си ја носам, а кога сакам да ми биде виткана со фигаро и ете ти готово!
Ама проблемот со мојата коса е што би рекле дека е тешка па ни фигаро, ни витлери ништо не држи :tapp: и одма после пола саат пак е права:toe:

загрижени што нивната четиримесечна внука имала дебелки и кратки нозе, овие потпетици визуелно помогнале да и се издолжат нозете.
Oh, my...
Четиримесечно бебе не може да лази, а не па да оди, па почнале да се грижат за изгледот на нозете, for shit's sake!

Aпсурди на модата

бидејќи не можам да се изначудам што све не измислија модниве гуруа ајде луѓе овде пишувајте ги апсурдите на модата

-штикли за бебиња
-крема за избелување на кожата на пределот околу анусот

Исто така дали може некој да ми каже овие глупости до каде ќе стигнат до иамње бубулици на пичка или некоја болест? сериозно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom