ficdogg
221b
Видео од галеријата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
со гејмерски ПЦ ќе завршиш огромна работа. имаш сигурно одлична графичка, а и процесорот мора да е јак, така да тие две раб се више него доволни.Незнам зошто не е популарна темава.
Епа вака. Планирам да се запишам на курсот за 3DS MAX организиран од аутодескмакедонија. Но овде дојдов за да прашам каков pc Ми треба. Дали некоја посебна машина или може и со обичен гејмерски комп да се работи во 3д студио макс?
Би требало да ја тера и според мене.со гејмерски ПЦ ќе завршиш огромна работа. имаш сигурно одлична графичка, а и процесорот мора да е јак, така да тие две раб се више него доволни.
аутодескмакедонија? може подетално кои се?
фала. ДА, претпоставував дека си во таа школа, и супер е. јас лани го завршив првиот дел.Би требало да ја тера и според мене.
Еве ти повеќе информации околу курсот.
Курс за 3DS MAX кој се одржува 2 месеца за 300 евра плаќаш 3 пати по 100 ако сакаш, а имаш и други начини. Одиш 2 пати неделно по 3 саати. По завршувањето на курсот добиваш диплома потпишана од autodeskUSA. за подетални информации види го ова http://autodeskmakedonija.com/index.php?option=com_content&view=article&id=61:-3ds-max