3D Aниматори

ScarFace

Командант
Член од
11 јануари 2006
Мислења
124
Поени од реакции
2
Kazite mi od kade mozam da go skimnam free Maya 7.0 ili nekoja druga

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Mac)) напиша:
Има 7мица касниш Дафи :)
Дејан секако дека има а цената зависи од проектот
Јас сум олд скул аниматор не ги знам овие новиве :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

GarDiaN

ФудБалЕрчЕ
Член од
16 февруари 2006
Мислења
465
Поени од реакции
19
Dejan] напиша:
Dali u Makedonija moazt da se najdat dobri animatori, na koi mozish da s epotprish deka ke ja izvrshat rabotata na visoko nivo, po koja cena se raboti na proekt... Naskoro ke mi trebaat 3D animatori, pa mi trebaat informacii.
jas kolku tolku rabota na Maya6.5 no kolku sakas da bide profesionalno
i po konkretno za proektot

inace cenata zavisi ot toa so sakas i kolku ke trae

pa pisi nesto pokonkretno

Член од
27 ноември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
11
Ok dechki vaka, ke se raboti na kratok animiran film (10-15 minuti), site teksturi ke bidat predhodno iscrtani, i od predhodno napraveno scenario ke se pravat animaciite. Ako nekoj e zainteresiran neka pishi. Ostavete i priblizno kolku barate da vi se plati ako rabotite na proektot. Site koi mozat da dostavat bilo kakva informacija ili da ponudat bilo kakva pomosh (koja ke bide naplatena od nasha strana) ve molam da mi prenesete.
Dejan] напиша:
Dali u Makedonija moazt da se najdat dobri animatori, na koi mozish da s epotprish deka ke ja izvrshat rabotata na visoko nivo, po koja cena se raboti na proekt... Naskoro ke mi trebaat 3D animatori, pa mi trebaat informacii.

Член од
27 февруари 2011
Мислења
7
Поени од реакции
0
Дали некој може да ме упати до 3DS-Max туториал за како да претворам вектор лого дизајнирано во Illustrator во 3D oбјект? Го имам логото завршено, но би сакал да го имам во 3D верзија за најновиот сајт кој го работам.

Сакам да постигнам ефект сличен на ова:

Тешко е?

ako go imas instalirano ILLUSTRATE 5.4o Renderer(pluginot)
kaj mene vo Max9/32 potocno vo F10(render scene dialog)tamu ima opcii za toj Vector
sto se odnesuva do toj efekt ima mnogu nacini ,zasega VIDEOPOST
mrmeski.ilija@gmail.com

--- надополнето ---

Дали некој може да ме упати до 3DS-Max туториал за како да претворам вектор лого дизајнирано во Illustrator во 3D oбјект? Го имам логото завршено, но би сакал да го имам во 3D верзија за најновиот сајт кој го работам.

Сакам да постигнам ефект сличен на ова:

Тешко е?

ako go imas instalirano ILLUSTRATE 5.4o Renderer(pluginot)
kaj mene vo Max9/32 potocno vo F10(render scene dialog)tamu ima opcii za toj Vector
sto se odnesuva do toj efekt ima mnogu nacini ,zasega VIDEOPOST
mrmeski.ilija@gmail.com

Kajgana Shop

На врв Bottom