Јас сум олд скул аниматор не ги знам овие новивеMac)) напиша:Има 7мица касниш Дафи
Дејан секако дека има а цената зависи од проектот
jas kolku tolku rabota na Maya6.5 no kolku sakas da bide profesionalnoDejan] напиша:Dali u Makedonija moazt da se najdat dobri animatori, na koi mozish da s epotprish deka ke ja izvrshat rabotata na visoko nivo, po koja cena se raboti na proekt... Naskoro ke mi trebaat 3D animatori, pa mi trebaat informacii.
Dejan] напиша:Dali u Makedonija moazt da se najdat dobri animatori, na koi mozish da s epotprish deka ke ja izvrshat rabotata na visoko nivo, po koja cena se raboti na proekt... Naskoro ke mi trebaat 3D animatori, pa mi trebaat informacii.
Дали некој може да ме упати до 3DS-Max туториал за како да претворам вектор лого дизајнирано во Illustrator во 3D oбјект? Го имам логото завршено, но би сакал да го имам во 3D верзија за најновиот сајт кој го работам.
Сакам да постигнам ефект сличен на ова:
Тешко е?
Дали некој може да ме упати до 3DS-Max туториал за како да претворам вектор лого дизајнирано во Illustrator во 3D oбјект? Го имам логото завршено, но би сакал да го имам во 3D верзија за најновиот сајт кој го работам.
Сакам да постигнам ефект сличен на ова:
Тешко е?