Еднобојна или шарена облека?

Шарена или еднобојна облека?

• Шарена

Гласови: 4 26,7%
  • Еднобојна

Гласови: 11 73,3%

• Вкупно гласачи
    15

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
Каква облека преферирате? Еднобојна или шарена? Дали вашиот плакар е полн со облеки во една боја или го сакате шаренилото?

Ако носите фустани, какви преферирате? Еднобојни или шарени?

Еднобојно.
Мразам шаренила. Преферирам неутрални, не многу впечатливи бои.

Еднобојна. Сите парчиња облека ми се еднобојни, жити една кошула што ја имам на риги. Едноставно не се чувствувам пријатно во шарена облека сега за сега, тоа е се`.

Службено еднобојна почитувам, релаксирано, шо знам, се ми е убаво.

Има многу убави фустани со повеќе бои, кои навистина се извонредни за око, а има некои кои се еднобојни, али грациозно удираат на моќ и гламур.

Џену, ја мислам дека ти као спортист треба појќе шарено, а Крејзи еднобојно. И тоа обете во фустани, со голи рамења, со пад над гради, гол грб, итн:baeh::toe::smir:

swirlrainbowtee.jpg

:ojea:

Најчесто носам еднобојни работи, или евентуално, највеќе со две бои и ништо повеќе.
До душа не ни имам којзнае колку шарени ствари низ дома.
Некако поубаво ми е и поудобно во еднобојни парчиња.

У задње време, коа не сум службено, се облакам ко Пол Бањан. Карирана кошула (црвено, сиво, жолто, итн), фармерка, чизма, јакно-капут.

А понекад, не! Понекад, фармерка, еднобојна ролка, маица, блузон или џемпер, кожна јакна.

И вака и така, не носам секира, ама си носам легален нож (легална должина на сечиво)!

Јас сум по еднобојните работи и облека. Општо многу си го почитувам класичниот стил на облакање (нормално соодветен за мои години) кој е претежно еднобоен. И исто кога се работи за фустани. Сите фустани кои ги имам (а повеќе се, си љубам фустанчиња) се еднобојни.

Еднобојното ми е поедноставно некако, посмирено.

Имам и одредени шарени парчиња облека, ама ретки се. :)

Кррејзи, фустанче!

Знаете ли зошто родителите не сакаат да им купуваат на децата фустани (скапи, и тоа посебно за матури итн)??

Знаат дека кога тогаш ќе се најдат, тие (фустаните), прекуглава на нивните девојчиња! Хахахаха!

Сепак, шега на страна, фустаните оваа година, нема да бидат од затворен тип, туку барем еден дел од телото ќе го разголуваат повторно.
Или грвот, или кај градите или комбинација! Претежно строги, ненаметливи бои (комбинација на една-до две нијанси) или цел колоритен виножитен, убаво склопен и ускладен дезен.
Значи, средина нема. Бирајте.

Кррејзи, фустанче!

Знаете ли зошто родителите не сакаат да им купуваат на децата фустани (скапи, и тоа посебно за матури итн)??

Знаат дека кога тогаш ќе се најдат, тие (фустаните), прекуглава на нивните девојчиња! Хахахаха!

Сепак, шега на страна, фустаните оваа година, нема да бидат од затворен тип, туку барем еден дел од телото ќе го разголуваат повторно.
Или грвот, или кај градите или комбинација! Претежно строги, ненаметливи бои (комбинација на една-до две нијанси) или цел колоритен виножитен, убаво склопен и ускладен дезен.
Значи, средина нема. Бирајте.

Не знам зошто, шарените фустани сакам да ги гледам кај другите и мислам дека прекрасно стојат, ама за себе повеќе преферирам еднобојно. Понекако женствени ми се еднобојните, мада и шарените знаат да бидат женствени.

Баш гледав по интернетов, фустанчињата се онака баш даваат младалачки дух, не се строги и остри и многу убави нежни бои ќе бидат во тренд.

kako koga,zavisi od raspolozenie i od prigodata kaj so treba da odam,vo posledno vreme sum ednobojno oblecena i stavam marami vo poveke boi da se ubie monotonija i mis e dopagja kako izgleda,a znam i sareno da se oblecan no sekako vo prilagodlivi boi :pipi:

Еднобојна најчесто,посебно црна.
За шаренило не експериментирам зошто знам да сум лоша во комбинации,така да шо поедноставно,то подобро:pipi:

И еднобојни и шарени работи сакам и имам.
Сега под шарени не мислам на виножито. Сакам блузи на риги многу. Дури не ни имам скрос еднобојна обична блуза. Сите имаат некои принтови.
Летни фустанчиња и сукњи имам шаренки со цветчиња или во 2 бои, ама имам и скрос еднобојни.
И кога се облакам најчесто комбинирам 2 бои. Цела во сиво, кафено, црно, бело не сакам да сум. Комплетнатa еднобојност, панталона/сукња со иста боја блуза, е досадна комбинација :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom