B
BrunoFresh
Гостин
Моделите што ќе ги објавам, воедно и ги посакувам и сакам да прашам дали некој знај дали во Македонија некаде се продава Diablo 3 блузи? Доколку знај некој , нека ми кажи кај има. Од нет многу скапо ми иди

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
најди добра слика и принтајМоделите што ќе ги објавам, воедно и ги посакувам и сакам да прашам дали некој знај дали во Македонија некаде се продава Diablo 3 блузи? Доколку знај некој , нека ми кажи кај има. Од нет многу скапо ми иди
Prekrasnosti se <3
Prekrasnosti se <3
Ми кажаа цени и се откажав. 1500 денари една. Не вреди, најпаметна би ми била таа опција,најди добра слика и принтај![]()
Втората у југотон ја има, другите 2 немам виднео, ама за цена неможам да ти кажам.Моделите што ќе ги објавам, воедно и ги посакувам и сакам да прашам дали некој знај дали во Македонија некаде се продава Diablo 3 блузи? Доколку знај некој , нека ми кажи кај има. Од нет многу скапо ми иди
![]()
![]()
![]()
МИ кажаа веќе 1500 денари. Исти к. од нет е толкуВтората у југотон ја има, другите 2 немам виднео, ама за цена неможам да ти кажам.![]()