Ugg boots

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
B

black angel

Гостин
годинава овој вид на чизми се популаризираше
што мислите вие за нив???
како ви се допаѓаат??
и каде може да се најдат вакви кај нас и по која цена???
ugg-boots-tall-classic-483663-36670_zoom2.jpg

годинава?! .. чизмиве се носат од кога бев јас 3та средно.. значи пред 5 години ги имаше во кара.. кремави и розеви. И од следната година веке беа насекаде. Зимово ги гледав во теранова во tally weil и уште негде .. од кај 1500 до кај 2000 беа.. не сум сигурна.

Не ми се свиѓаат, воопшто. Боље со топлинки ќе одам отколку со вакво нешто.
Јас за оваа сезона земав чизми до колена, кои според мене изгледаат МНОГУ поубаво од овие.

Такви за низ дома носам, затоа што не паѓаат а топлат. За надвор? No way. Уште пижами фалат со нив.

Мене баш ми се свиѓаат за до ваму до таму :) плус многу се комотни :pipi:

Пред еден месец видов во calliope вакви.
Убај се и сигурно многу топлат,ама ај зацапај во снег и ту растопен со овие да те видам :)

Пред еден месец видов во calliope вакви.
Убај се и сигурно многу топлат,ама ај зацапај во снег и ту растопен со овие да те видам :)

Па нема у снег да се зацапаш! Елеганција у движење, исто кога носиш висока чизма, доаѓа до израз женственоста... :)
(само пазиш да не скршиш нога!)
Ама сепак, многу ми се клошарски :)

Па нема у снег да се зацапаш! Елеганција у движење, исто кога носиш висока чизма, доаѓа до израз женственоста... :)
(само пазиш да не скршиш нога!)
Ама сепак, многу ми се клошарски :)
А,ако туриват снег шо прајме тогаш?:pos:
Eлеганција во движење и елегантно трескање на камен.
Океј,значи и удобни се за носење и топли,ама не се за на снег.
Значи моментално не се за носење:)

Од бои..само сива или бела..другите ми се одвратни.

Без везе ми се, не би ги носела.

А,ако туриват снег шо прајме тогаш?:pos:
Eлеганција во движење и елегантно трескање на камен.
Океј,значи и удобни се за носење и топли,ама не се за на снег.
Значи моментално не се за носење:)

Од бои..само сива или бела..другите ми се одвратни.

Имаш скии, сноуборд... :)
Трескањето на земја и не е баш елеганција у движење, особено не коа многу луѓе гледаат у тебе, ама и тоа е дел од вештината учење да се оди на високи штикли - боље да скршиш нога и да научиш како треба него да одиш ко пингвин :)

Па што знам... некако не се по мој вкус, али никад не се знае, можеби би купила некогаш. Сепак... јас си се држам до стандард чизми или оваа сезона чизми над колена. :)

Oh well, имаше едни добри времиња кога зборот чизма значеше слободно шетање по снег и дожд без да ти е страв дека нозете ќе ти пливет во вода.

Овие се "хит" со години наназад.
Не ми се допаѓаат. Иако сум видела интересни комбинации ама никогаш не сум добила желба да ги купам. Излези на дожд или снег со нив и ќе се направиш лом, цела водена. Иако веројатно топлат. Овие ми се чизмици за тинејџерки. Какви чизми постојан, сон, така да овие ми се последни на листа кои некогаш би ги купила.

Чизмите од фирмата UGG која ги издаде чизмиве се над 150-200 евра. А тука кај нас и за 30 евра ќе се најдат шкарт.

Не знам дали ги има кај нас како чорапа модел. Не сум видела.
img-thing
img-thing

Овие ми се ептен грдички.

Иначе доста познати лица ги носат овие чизмици и ги рекламираат. И најсмешно ги рекламираат за снег, за дожд, за пролет, за есен, за зима, па дури и за лето.
blog_ugg_boots_pamela.jpg

Смешки :)

Овие се "хит" со години наназад.
Не ми се допаѓаат. Иако сум видела интересни комбинации ама никогаш не сум добила желба да ги купам. Излези на дожд или снег со нив и ќе се направиш лом, цела водена. Иако веројатно топлат. Овие ми се чизмици за тинејџерки. Какви чизми постојан, сон, така да овие ми се последни на листа кои некогаш би ги купила.

Чизмите од фирмата UGG која ги издаде чизмиве се над 150-200 евра. А тука кај нас и за 30 евра ќе се најдат шкарт.

Не знам дали ги има кај нас како чорапа модел. Не сум видела.
img-thing
img-thing

Овие ми се ептен грдички.

Иначе доста познати лица ги носат овие чизмици и ги рекламираат. И најсмешно ги рекламираат за снег, за дожд, за пролет, за есен, за зима, па дури и за лето.
blog_ugg_boots_pamela.jpg

Смешки :)
Имат во Рамстор во она големоно му го заборајв името,кај кафичине негде шо е :pos:
Инаку за сликана wtf???
Само да не дојди ваква мода кај нас или некој да рекламира чизми на сред лето :tapp:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom