Ќе се вика, ќе се вика.. како!?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Името сум го добила по баба ми, само со модификација зашто баба ми не сакала да се викаме исто... Она се вика Геновева, значи моето име се содржи во нејзиното... Предлогот бил на некоја другарка на баба ми и така :)

Иначе за машко име ми се свиѓаат Лука, Лео и Михаил... А за женско име сакам некои долги и не толку популарни... Нешто како Вероника, Корнелија, Викторија....

Машко:Петар, Филип, Александар, Марко
Женско:Александра, Христина, Марија, Елена

Се роди пред пеесетина дена .... и се вика Јован. :)

hint: аватар

Ја у последно време многу сакам да го крстам син ми Азраел.Додуше уште го неам :pos:,ама и не би го крстила така,чудно е и многу ќе го малтретираат у иднина околу името зошто,како...
Инаку,машко ако имам сигурно ќе биде Марко,ептен најубаво е имево,а ако имам две машки,второто ќе се вика Лука,Михаел,Антонио,Виктор,Филип,Тино,
а ако се падне женско обавезно ќе се вика Кјара,или ако имам уште едно по некој случај,Викторија,Матеа,Михаела,и Ива би ја крстила,али ептен ја така се викам :) а многу си го сакам имево у последно време,којзнае што ми биднало.

:vozbud:крсти го теодор да го заебава цел свет:pos2:
вака, ако е машко, Филип, Стефан, Дамјан....
ако е женско, Ана, Маја...

Jas imam slusnato deka ako deteto se krsti po nekoj predok koj seuste e ziv toa nosi nesrekja:nesum:
A inace za mene postoele povekje varijanti ako bev masko ke sum se vikala Bojan ili Martin -fala Bogu sto sum zensko :pos2:posho iminjava ne mi se svigjaat bash
A za devojche se natprevaruvale Glorija i Iskra i aj sega pogodete koe ime pobedilo:pipi:

додека била мајка ми трудна биле во охрид и на плажа имало некој стефан(ах кој и да е тој)детето било многу слатко и интересно...и мајка ми рекал дека ке се викам стефан....и јаден кум што ке прави ке ја слуша мајка ми и така јас се викам стефан

За женски убави имиња ми се:Мелани,Натали,Теа,Миа,Стефани
За машки:Давид,Лука,Стефан,Мартин,Виктор
Мора некое од имињата да го има барем едно од децата шо ќе ги имам а сакам три:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom