Ќе се вика, ќе се вика.. како!?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Името сум го добила по желба на кумот. Моите имале избор од три имиња и појма немам зошто баш за ова се одлучиле. Не давале никакви предлози пред да се родам, оставиле семејството на кумот да си наведе.

А имиња кои ми се допаѓаат, за женско, во последно време Наталија некако ми се уврте и ако за брзо време имам дете така ќе си го крстам :pos:, а за машко не ми текнува во моментов.

Ako e masko bi sakala da se vika Kosta, a ako e zensko Marijanela (i na ova site mi se smeat) !!!

Фросина- ми идеше да убијам една жена во Англија ( роднина или нешто познаница) и ми ре4е а ти си Фрошка, а фросина на галено. Е тогаш ми зовре крфтта бидејки не сум фрошка Туку Фросина по баба ми ... Сакам си гоимето и не сакам никакви кратенки...

majka mi sakala da se vikam Jasmina a be ce ja otepam......toa i e najgolemata greska vo zivoto

a jas ke imam maski deca 1 ili 2 i ke se vikaat nemanja sinisa predrag nenad nekoi od tie idat vo predvid :)

мене мајка ми пред да ме роди ме сонувала дека ми пишувало мариана на челото и така ме крстила
иначе моите деца би се викале Давид, Лука, Дино, Давор, а ако се женски Миа, Ана, Андријана, нешто така не сум размислувала баш за женски имиња..:wink::wink:

jas imam dve kerki Teodora zosto se rodi na Todorova sabota
i Hristina zosto se rodi na Bozik

IMETO MI GO DAL KUMOT

ako imam masko dete bi se vikalo Robert(bobi)
ako e zensko ke se vika Barbara
:toe:

Хех иначе се викам Милена, а името ми го дал брат ми и + на дедо ми Милчо го добив....:smir:

Па син ми ќе го крстам Михаел или Дино,а за женско не сум размислувал :vozbud:

мене мајка ми пред да ме роди ме сонувала дека ми пишувало мариана на челото и така ме крстила
иначе моите деца би се викале Давид, Лука, Дино, Давор, а ако се женски Миа, Ана, Андријана, нешто така не сум размислувала баш за женски имиња..:wink::wink:

Се гледа дека сапунските серии имаат влијание

..ја сум го добила името по песната на раде шербеџија- не дај се Инес-
..инаку ако имам машко скама...милан ..лука...дарко...
..а ако имам женско сакам....викторија...анастасија...андријана...

Имиња на вашите идни деца?

Како би сакале да се викаат вашите бебушковци:)?
Еве за мене.Ако е машко би го викал Давид а ако е женско Ксенија.
Ајде вие:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom