Какви филмови гледате?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување

Кој жанр на филмови ви е омилен?

• Вкупно гласачи
    198

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Кој жанр на филмови највеќе сакате да гледате

Кои филмови највеќе ви се свиѓаат,дали сакате да се насмеете убаво,да гледате во напната атмосфера,или да се расплакувате на крај?

Комедии и драми-трагедии:kez:

Зато шо немат опција Авантура, гласав за комедија.

Трилер.
После тоа доаѓаат драми, па хорори (не глупави, повеќе тешки психи:icon_lol: ), па акции, па комедии (дека послабо се наоѓаат добри) ...:kafe:

a be more samo ovie zanrovi li se.....:))) se zezam...ja preferiram....nekojsi si tezok psiholoski triler ili nekoja pametno sklopena i koncepirana komedija ne od onie tinejdjerskite sranja u boja....posle moze nekoj dobar horor..ali ne nekoj so kinenje ekstremiteti i so mnogu krv i meso nasekade...poveke nekoj so stvarno ke me natera da padnam na g'z od stolot....a za akcii ne fala.....gi smetam samo za nekojsi neuspesen obid Holivud da se vrati vo trka koga pocne da gubi....

divine напиша:
Трилер.
После тоа доаѓаат драми, па хорори (не глупави, повеќе тешки психи:icon_lol: ), па акции, па комедии (дека послабо се наоѓаат добри) ...:kafe:

:cuc: :cuc:

Па од наведеново трилер на прво место, заедно со СФ, ама тоа сте испуштиле да стаите у избор.
После иде некој добар мрачен тежок психо хорор, па комедија - по можност црн хумор, и никако со предзнак романтична пошто алергична сум на таков ‘хумор‘, па драма ама ептен ретко ако е стварно добра. Акција никад.

а бе гласаф за хорор, али ипак зависи од расположението, сите сакам да ги глеам, освен драма. тоа срајне никад не би го глеал.

Гласав комедија пошто тоа е онака за добро рашположение,
инаку сакам многу СФ , некоја добра акциичка доаѓа во обзир а инаку многу пошитувам уметнички филмови.
Хорори али не со сериски убици , а романтичните и тие со амерички средношколски приказни ми многу лигави и тешко-сварливи

СФ ти е сајнс фикшн?? ја и тоа не го поднесувам. глупо ми е. :)

Сакам да гледам трилери, авантури (со патувања, а и јаки pussy-ња :pos:), тешки хорори (ама не во стил со баба роги, страшила или шо знам шо, некој психолошки), комедии (и тоа тешки комедии), акции (добри акции) и драми (со чудна тематика).

Научни фантазии не поштовам многу, али ако загледам некој таков филм го глеам до крај.

Pa mi se dopagjaat skoro site zanrovi,osven horor i amerikanski teen komedii,toa ti e bullshit :pov: Inaku vo globala bi gledala se:wink:

Najmnogu gledam trileri,pa potoa akcija,zaletuva po nekoj avanturisticki.Komedii ne gledam voopsto,pa zivotot mi e komedija. Osobeno gi sakam onie istoriskite,spektakularni filmski ostvaruvanja.
Od avanturistickite po dvesta osumdeset i treti pat ke go gledam Indijana Djons i oko nema da mi trepne.:)
Zosto nema muzicki,kako opcija?

Па нема мјузикли зашто на тоа никогаш не би ми текнало-тие не ги рачунам за филмови јас

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom