добро бе шо дрндате дали она знае да пее па пола наша естрада нема појма од пеење ама за разлика од неа другите се грди
Да супер си е девојчето:helou:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добро бе шо дрндате дали она знае да пее па пола наша естрада нема појма од пеење ама за разлика од неа другите се грди
морав. ја сакам. =)))) ЕЛЕНААААААААААААААААААААААА!![]()
КАКО ДА НЕ ЈА САКААААААААААААААМ!... уф, колку е најпотоп!
дах...
До коа ќе јадете гомна бе? Све нешо не ви чини. У овој кич што владее во нашата македонска мода по улиците на кои шетаа купишта усвињени девојки со огромни гзови, целулити, шо им е страв у вода коа ќе влезат косата да не ја накиснат, не дај боже некоја да заплива онака да се стегне малце у телото, што шетаат со селски дреч розево-златно-сребрени комбинации на облека и топуци на три спрата и со 2 кила шминка уше ќе ја критикувате Елена за изгледот?? :lud:
Елена е единствена особа на македонската естрада што може да стане (сеуште не е) вистинска ѕвезда. Зашто? Убава е - факт. Сум ја видела у живо. Згодна е - правилни убаво обликувани нозе, нежна кожа, убаво тело, струк, све нај нај. Има убав глас што е клучно за една пејачка. И уше една многу клучна работа што скоро никој од останативе ѕвезди кај нас ја нема, има талент за играње! Помина времето коа требаше пејачот да искочи на сцена и као здрвен да пее и да се надева дека ќе стане популарен/на само со гласот. Нема, денес за да бидеш ѕвезда (на запад, пошо кај нас нишо не е како што треба) треба да си мулти-талент, не само да пееш него и да играш па и да знаеш да глумиш за добар сценски настап. Елена ги има сите овие квалитети и да живееше у Америка до сеа ќе беше ѕвезда. Ниска била?!? Па шо е тоа битно она не е манекенка. Башка, знаете колку е висока Кајли? Џеј Ло?? Не е битна висината, битно е дали телото е компактно. Сексипилот не е правопропорционален со висината и не е обратнопропорционален со тежината.
Ај пријатно.
Сеа треба да ви е јасно
btw : Сите женски и љубоморат на Елена незнам зошто ???
black angel до дека да стигнаш до Елена треба уште ФУРНИ ФУРНИ ЛЕБ ДА ЈАДЕШ..
Не богохоли Маријано...Елена е закон.На што да и љубоморам бе???
На висината?? на 1,50? на цицките?? Не фала поголеми имам.
На гласот, шо и вришти?
На што кажи ми?
А на блек ејнџл не и треба да стигне до Елена, зошто е многу поубава од неа.