Елена Ристеска

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
devojkata e ekstra izgleda fenomenalno i daj ne jadete mnogu la..a koga ne ja znaete

Елена е супер да како прво карактер има супер не се понаша многу дека е позната и многу е мила, а за изглед и треба мала диета али и вака е супер според мене и лицето и е убаво и се на се ОК е Елена :toe:

Сум ја видела у живо. Ниска е и не толку убава ко на ТВ, нормално. За на Евровизија беше тотален промашај. Не е ништо посебно, онака е просечна. Не ми се свиѓа.

PSYtisfaction напиша:
Сум ја видела у живо. Ниска е и не толку убава ко на ТВ, нормално. За на Евровизија беше тотален промашај. Не е ништо посебно, онака е просечна. Не ми се свиѓа.

Ниска е и убава е ко говно. :bip: Не зборам само за изглед туку и за понашање. Уште пред година и нешто еден мој другар од средно ми рече дека идел со неа на курс (англиски), и вика откако победи на М2, ни едно здраво не му викала.

А верувам и на тоа што го кажа Трн во око. Немал убава кола??? :lud:
Убава кола не е за неа, пошто ни она не е ништо посебно. Преку к*ров ми е од такви што се фураат. Позната била. Е туф туф туф. Да не сака сега златна круна? :tapp:
Најбитно од се е што е глупа ко к*р. :classic:

Mene devojceto mi izgleda i e fino i ubavo pee i se ,,Ne mora site pejachki da bidat ubavi kako manekenki..Moze treba elena da drzi malce malce dieta no nishto ne i fali..Vazhno pee ubavo drugoto ne mi e bitno:)

Most32 напиша:
Najbolja e super riba super pee sampion!

Супер пее :)
Беше струга пред една недела и да ти кажам уште ги жалам тие 200 денари шо ги дадов за неа
поубо завиваше .........

Ne mi se veruva dekja ste otvorile tema za Elena ristevska pa duri i 4 strani iznapisano..ccc..:toe: :pos2:

Добра е поготово сега од ко и пораснаја фаројне закон е

Карактер не и знам затоа неможам да коментирам, фаца слатка е у фаца, тело па добро сеа не е до толку лоша супер си е али да ослабе усе некое килце ми била ТОП мислам дека, а и има многу убав глас тоа е многу битно!!!

Elence si e super.Poglednete od site devojki sto ucestvuvaa na evrosong Elena bese najubava posteno sega.A okolou kilazata treba da skimne barem 5 kilca i vaka e super ali -5 uste poubavo, za liceto misliam deka i e COOL, dobar glas i ubhavo pee posteno!!! Tolku od mene.

До коа ќе јадете гомна бе? Све нешо не ви чини. У овој кич што владее во нашата македонска мода по улиците на кои шетаа купишта усвињени девојки со огромни гзови, целулити, шо им е страв у вода коа ќе влезат косата да не ја накиснат, не дај боже некоја да заплива онака да се стегне малце у телото, што шетаат со селски дреч розево-златно-сребрени комбинации на облека и топуци на три спрата и со 2 кила шминка уше ќе ја критикувате Елена за изгледот?? :lud:
Елена е единствена особа на македонската естрада што може да стане (сеуште не е) вистинска ѕвезда. Зашто? Убава е - факт. Сум ја видела у живо. Згодна е - правилни убаво обликувани нозе, нежна кожа, убаво тело, струк, све нај нај. Има убав глас што е клучно за една пејачка. И уше една многу клучна работа што скоро никој од останативе ѕвезди кај нас ја нема, има талент за играње! Помина времето коа требаше пејачот да искочи на сцена и као здрвен да пее и да се надева дека ќе стане популарен/на само со гласот. Нема, денес за да бидеш ѕвезда (на запад, пошо кај нас нишо не е како што треба) треба да си мулти-талент, не само да пееш него и да играш па и да знаеш да глумиш за добар сценски настап. Елена ги има сите овие квалитети и да живееше у Америка до сеа ќе беше ѕвезда. Ниска била?!? Па шо е тоа битно она не е манекенка. Башка, знаете колку е висока Кајли? Џеј Ло?? Не е битна висината, битно е дали телото е компактно. Сексипилот не е правопропорционален со висината и не е обратнопропорционален со тежината.
Ај пријатно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom