Балкански навивачки групи

Која е најдобра балканска навивачка група ?

• Вкупно гласачи
    307
Ова не знам како да го сватам, ова или е лага или пак дека го нема кај нас чуден е овој странски навивачки свет :eek:

Ова не знам како да го сватам, ова или е лага или пак дека го нема кај нас чуден е овој странски навивачки свет :eek:
Приказната е потврдена од БББ што се вратиле,од Гејт 13 исто ја кажуваат таа верзија,а од Гејт 7 некој проба да се правда како имало полициска станица во близина, па не сакале да ризикуваат...............
Иначе некои членови од БББ имаат добри односи со некои од Гејт 13,па така и уствари биле контактите. Од таму ги шетале низ градот,а никој од гејт 7 не ги нападнал,иаку 2 и кусур саати се шетале низ градот без полиција.
Дефинитивно јак викенд имаа хрватските групи.Прво Торцида убаво им ја поеба прослаата на роденденот на нивниот клуб на Манијаци.Во сред Сараево на нивна трибина им дојдоа им ја уништија кореографијата и ги претепаа тие таму,а надвор се спротиставија на неколку пати поголема група.
Во Грција,БББ се шетаа низ Атина и Пиреа.Плус денес во Славонски Брод каде Динамо играше пријателска, помлада екипа на БББ се тепала со полиција.Епилог двајца жандари хоспитализирани, 9 души уапсени.

Приказната е потврдена од БББ што се вратиле,од Гејт 13 исто ја кажуваат таа верзија,а од Гејт 7 некој проба да се правда како имало полициска станица во близина, па не сакале да ризикуваат...............
Иначе некои членови од БББ имаат добри односи со некои од Гејт 13,па така и уствари биле контактите. Од таму ги шетале низ градот,а никој од гејт 7,иаку 2 и кусур саати се шетале низ градот без полиција.
Дефинитивно јак викенд имаа хрватските групи.Прво Торцида убаво им ја поеба прослаата на роденденот на нивниот клуб на Манијаци.Во сред Сараево на нивна трибина им дојдоа им ја уништија кореографијата и ги претепаа тие таму,а надвор се спротиставија на неколку пати поголема група.
Во Грција,БББ се шетаа низ Атина и Пиреа.Плус денес во Славонски Брод каде Динамо играше пријателска, помлада екипа на БББ се тепала со полиција.Епилог двајца жандари хоспитализирани, 9 души уапсени.
Да добар викенд имаа дефинитивно. Но јас тоа го напишав во иронична смисла зошто е Sci-fi за да се деси тоа во нашава тифо сцена... Која екипа ти е тоа човече, која храброст ти треба само. Алал да им е :cuc:

Секоја чест за Хрватите ама да не се залетуваат толку зашто го јадеа на неутрален терен во Швајцарија баш од четниците и тоа беа иста бројка и едните и другите.

Дијаспорци се тепале,ништо посебно во тепачка.Србите пробаа да прикажат како тоа била прва екипа на БББ,а уствари тоа од дијаспора собрани.Еден копиљ од 17 години отишол малце подалеку,изел добар ќотек,овие додека го тргаа и пробуваа да го извадат добија некој удар,србинот што отиде предалеку на среќа се спаси и то.
Пред утакмицата имало исто тепачки,првата екипа на БББ млатела срби по град,земала шалови и дресови и ги уапсиле.Уствари и тоа е причината зашто не биле на утакмицата.

Епа може не сум знаел, ама овие тепаниве ми изгледаат дека баш се БББ, а еден од Србиве си освои и трофеј(хрватско знаме на 1:11 на видеото)

Епа може не сум знаел, ама овие тепаниве ми изгледаат дека баш се БББ, а еден од Србиве си освои и трофеј(хрватско знаме на 1:11 на видеото)
Си зема тој трофеј и се спаси од тоа што тој волот беше глуп и не го изрога дур беше на земја.Имаше муда типот си зема трофеј.
Иначе не се БББ,дијаспорци се тие и од двете страни.Додуше има и понекој од кај србите гробар,и 1 или 2 ца од БББ кај хрватите.Србите тепаа тука нема што,али вистината е дека ова е повеќе дијаспорска тепачка од колку БББ вс. Гробари.
Дали мислиш дека да беа таму 10-15 души од прва екипа на БББ дека ќе се пуштеа во фрка само 3-4ца ? Или дека типот што го зема знамето ќе успееше да се извлече?
Иначе БББ беа против Партизан мислам во кошарка или ракомет во Белград и се сликаа на железничката во Белград со Загреб транспарент.Стигнаа прикриени,влегоа во сала,а после полиција ги изнесе од салата.
Некоја поголема тепачка од кога се самостојни од екс-ју земјите меѓу поголемиве навивачки групи нема многу.Ова сега во Сараево е меѓу поголемите,ако не и најголема.

Во анкетава треба да ги има и навивачите на Железничар ''Манијаци''.

Што ќе кажеме ? Чиста намештаљка е целиот инцидент, ете тоа ;)
Да надополнам, политичка намештаљка ова е дискутирано низ сајтови и форуми со години ама јасно е дека е изрежирано...

Интересно документарче. Посебна почит имам кон Торцида Сплит. Ги обожавам Далматинциве. :coffee:

Navijam za Hajduka, ime mi je Davor. Davore koliko imas godina? 25-26 .. :icon_lol:

Тешки сељаци,ми се гади кога ги гледам.Почитувам навивање,ултраси,кортеа,песни и такви ствари,али овие од Сплит ми се ептен ретарди.
Ко да ги пуштиле од зоолошска се понашаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom