- Член од
- 28 февруари 2017
- Мислења
- 2.770
- Поени од реакции
- 2.682
Гедаш дека е Мидеа тавата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гедаш дека е Мидеа тавата
Јас не ги вадам. Немам проблем на FH35VE со мрзнење на вода.А оние што се во згради и треба да висат низ прозор?
Sto ne go prasas vo kancelarija, sto glumis ludilo?
Уште еден доказ дека све што не е Грее, врска си нема од живототMIDEA(vivaks) bile mnogu po defrostite zatoa e tolkava tavata.
A kako sto gledam i Mitsu WN ne zaostanuva mnogu zad Midea.
Прегледај го приврзокот 186584
Ke go prasam utre pa.ke.ti kazam a mozebi e ist covek so dva profili.Sto ne go prasas vo kancelarija, sto glumis ludilo?
Ako si stasal do tamu sam da se prasuvas, ne ti e tuka mestoto. Da se nadevame deka ste kolegi i sakate da ste interesni. A moze pa deka fati vikend, i nemozes da cekas do ponedelnik sabajleKe go prasam utre pa.ke.ti kazam a mozebi e ist covek so dva profili.
eve.kako go resavaat toa so odvodot najmalce.35mm cevka i do dva.metra.dolzina. nad taa.dolzina stavaat greacова со климиве и водата која истекува од дефростите и при нормална работа во лето кога ја вади влагата од собата е доста голем проблем,
имено пред неколку денови бев сведок на немил настан каде двајца соседи од зградата практично ќе се испотепаа бидејќи на овој од 4 кат водата му тече како река кога прави климата дифрост надоле и во комбинациај со ветер им ја носи на овие подоле право во прозорите која потоа мрзне и имаат проблем или неможат да отворат прозор или им замрзнува ролетната па треба да седат во темно или да ја искршат ако ја дигаат насила,
дополнително овој од подолниов кат му пререкуваше дека целата фасада е позеленета од константната вода која тече од климата.
ваше мислење за проблемов и секако можни решенија (она со коритцето под климата е донекаде решение бидејќи и тоа замрзнува на одводот и може да продолжи да биде проблем)
едит: примерот од последната слика е веќе друг случај цевката одводна е со ф50 па тешко дека ќе замрзне
И кај мене исто на beko on off e изваден а кај аерито нема потреба баш следев во ладниот бранЈас не ги вадам. Немам проблем на FH35VE со мрзнење на вода.
А на он/оф ги имам извадено.
Не дека мора да се вадат. Нека мрзне.
А може и со инка. Најдобро е со инка во секој случај.
Go resavaat drugar zasto tamu kade sto nema svest mora da ima zakon. Kaj nas ni dvete nazalost..Toj od primerot na dastan ako mu dojdat od inspekcija i mu lupnat kazna i vreme i pari i nacin ke najde za odvodot a vaka ke vika "epa so da praam". Staiv u potpis "Prijavi zagaduvac" ama dzabe na delo vidov deka ni pravo imaat da im vlezat doma niti nacin da ustanovat sto gorat za da bi go toa procesuirale za kazna da im opnat..Medijapan si se lozi, koli i stanovi na deca se kupuvaat, a se glumi sirotinja... Samo verbalni opomeni i lekcija za zagaduvanjeto vidov vo intervencijata..eve.kako go resavaat toa so odvodot najmalce.35mm cevka ..
Vidi kaj preprodavacive i sitkacive na Mideja-Vivaksici....kaj niv tacnata treba da e zadolzitelna oprema