Најверојатно исто е кај сите. Сега проверив, и кај мене беше така. И така рејтиото немаше никаква улога, не сум слушнал да банираат некого на замунда досега.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најверојатно исто е кај сите. Сега проверив, и кај мене беше така. И така рејтиото немаше никаква улога, не сум слушнал да банираат некого на замунда досега.
se opravi i kaj mene vo normala
sabajle isto bese kako anon
Anyone? Веќе два-три дена како не можам да отворам ништо на zamunda. Некој да не има инфо?
хакерски напад кон хостинг провајдерот, но и во БГ има борба против пиратеријата па можно е и да е тоа причината![]()
Zamunda.net спря да работи
Нај-популјарнијат б'лгарски торент тракер zamunda.net не работи от неделја. Не работјат и zamunda.se и zelka.org. Според сајта OFFnews причина за спирането на сајтовете е хакерска атака к'м доставчик'т им ...www.chr.bg
толку го бива и google тогаш. одбрав статии од последната недела да ми најде, ама толку знаеВеста односно линкот е од 24 октомври, 2016.
Барав и Јас, ама не можев најдам некое инфо повеќе.
толку го бива и google тогаш. одбрав статии од последната недела да ми најде, ама толку знае
Повторно има некој проблем со Замунда? Неможам да се регистрирам, invalid secrete code вели, а кодот е точно впишан. И од стар акаунт не стига на мејл линк за промена на пасворд...