Техники на лапање

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување
Ах еве ја Катја сеа ќе ни каже некој совет за залапување :).

vardarce напиша:
Ах еве ја Катја сеа ќе ни каже некој совет за залапување :).

Ко ќе напишиш ти со букви и ко ќе објасниш со зборој како се лапаш.. јас истото ќе го напрам после тебе.:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ма јас незнам да се лапам затоа сакам некој совет од тебе :).

Devilish Angel напиша:
То е воа

kiss.jpg

Ауууууууу ... ам ова дан е казнувачко по закон???
Ако е ондак сум грешела многу во животов :lud:

Ма не се секирај ти воа може и тајно да се изведе у темницата.

Аха, мене ми е страв од темница, мама ми рече дека имало лоши чичковци по темниците

Aj tehniki ima mnogu i lesno e da s eopishat, ali najarno da si terash kako ke ti dojde i kako ke i dojde :)
Mene neshto drugo me machi, a toa e koga prva pat se lapam so nekoja moma, utredenata imam herpes kako ustata da mi bila na nekoja ringla ugorena na 170 stepeni i si trae edni dobri 5-6 dena ... Kazete nekoj lek kako da go izbegnam utreshniot herpes koje rezultat na lapanjeto...
Inaku posle na vtoroto nemamn ishto :)

Devilish Angel напиша:
Аха, мене ми е страв од темница, мама ми рече дека имало лоши чичковци по темниците
Па помал сум јас.

Dejan] напиша:
Aj tehniki ima mnogu i lesno e da s eopishat, ali najarno da si terash kako ke ti dojde i kako ke i dojde :)
Mene neshto drugo me machi, a toa e koga prva pat se lapam so nekoja moma, utredenata imam herpes kako ustata da mi bila na nekoja ringla ugorena na 170 stepeni i si trae edni dobri 5-6 dena ... Kazete nekoj lek kako da go izbegnam utreshniot herpes koje rezultat na lapanjeto...
Inaku posle na vtoroto nemamn ishto :)
Ептен ти си нежен :).

Ne e bitno da imas svoja tehnika... zatoa sto so sekoj partner ke ti bide razli4no... Taka da smetam deka najdobro e da go sledis partnerot, ke se usoglasite i se ke bide Okey (normalno ako epten te davi ili sl. ke mu kazes nezno i ke se popravi ili ako epten ne ti se sviga trgni malce na tvoj nacin pa on neka proba da te sledi:kez:)... a ako ne ide ni taka... togas Bye

Ајде сега

kLiNkA напиша:
Abe ova izgleda ko avtorot na temata da ne e zapoznaen so sodrzinata na temata pa sea ja stail na forum da se rasprasa pa da doznae nesto:smeshko:... bez navreda ali stvarno taka ispaga( ako me sfati sto mislev)

Леле види ти финта :-) не ми беше тоа филмот де . Само сакав да си проверам дали има поискусни од мене.хахахахах

Лапање ти е кога никој не те гледа, да земеш да си ја бацуваш раката и да вежбаш техники или масликна како што кажа некој погоре:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom