Техники на лапање

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување
Клај лед у тенџере, бркај го со јазик, хехехехехехихихихихихи, колку најглупа тема, се осечам како Ники и Натуш да се тука на форумов.

Абе најдобро за вежбање почетно ке си намачкаш малку еурокрем на чинија па ке ја лижеш... откако тој левел ке го поминеш после ставаш во пивска чаша.... па после во винска чаша.... и на крај со маслинката можеш да пробаш онака ко за магистратура :icon_lol:

DJ_DEXTER напиша:
Леле види ти финта :-) не ми беше тоа филмот де . Само сакав да си проверам дали има поискусни од мене.хахахахах
e aj sea se pofali:)

Ако има некоја за практична примена само нека каже. Не за друго и онака нема што да правам па ке ви наплаќам по 100 денари час, ::lol::

Де бе лом го напраивте човекот ќе избега од форумов и никад нема да се врати.Гарф,ники и натуш се вонконкурекција -као нив пак нема да има!:icon_lol::icon_lol:
Глеате човекот може само си бара совет или се прашува да не има можеби и некое друго лапање од она старомодното популарно наречено француски бакнеж:).Покажете малце team spirit и помогнете му...ја би ти помогнала али јебига кај мене поминуе само нежен бакнеж на обравчето,па после на вратот ,полека ,со употреба на малце јазик а после тоа добар,нетолку лигав француски бакнеж.Друго незнам...што да праам:icon_roll:icon_roll:icon_lol::icon_lol:

Техники на лапање? Епа ја вака би играл... бутање јазик до грло и задушување... 1 чоек помалку. :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom