Хостеса се "повози" низ Саем и уништи скапи автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата ВМРО
  • Време на започнување Време на започнување
hahhahaha ova e tragi-komedija :) :) :)

Како бе немал никој со видео камера?:)
Плус, се кладам дека хостесата била плавуша.

StormAngel напиша:
Како бе немал никој со видео камера?:)
Плус, се кладам дека хостесата била плавуша.
Podobri vozaci od vas sme toa e,samo ne mi e jasno koja bila taa pametnata bez dozvola :pishtoldz

StormAngel напиша:
Се гледа тоа, секој дена ве има по новини. :)
ne znam samo kogo go ima pojke,toa vas kako navika vi e, no koga zensko ke ja cukne kolata vednas ne znae da vozi,a za vas sekogas kazuvaat,ne ja videl banderata,nitu kolata pred nego itn:blabla: Nie sme posovesni :icon_lol: no ne znae sekoj da vozi kola,toa i za maskiot pol vazi ne samo za nas :pehar:

Ненамерно го свртела клучот и во паника стиснала на педалата за гас.. :pos::pos::pos:
Колку ова нема логика еј! Трагедијааааааа!!!!:pos:

The`bItCh напиша:
Ненамерно го свртела клучот и во паника стиснала на педалата за гас.. :pos::pos::pos:
Колку ова нема логика еј! Трагедијааааааа!!!!:pos:
Се чудам како и успеала со куплунгот ненамерно да се онаквуе.
Или аутоматик било?:)
Жени бе, жени.

Намерно ги има уништено автомобилите.. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

:pos::pos::pos::pos::pos:

Ова МОРА да се стави некако на нет и да се има у колекција на најсмешни домашни клипови. Ве молам како знаете и умеете најдете снимка од настанот и стајте ја на Кајгана.

Абе, на вас ви се се некој крив. Сега да ви објаснам. Се работи за мерцедес спорт, кабрио купе. За да го отворис покривот мораш да го бутнеш клучот. На тие коли нема вртење на клучот, се палат со стискање на копче. Како и се стиснало копчето поим немам. Не било аутоматик, триптроник било, али исти курац, треба само копче да стиснеш да ти тргне. Дека е спортско, стартно е и тоа е доволно за да се испокрши. Башка ништо не му е на мерцедесот, на бемвето му е малце свиткано крилото а мерцедесот пуканта маската. Не знаела девојката да вози, што да прави?

ХАХХХХХ НАПРЕД ДЕВОЈКООО!!!

Абе мене све тоа ми е бааааги сумњиво!!!
Девојката требала да ја запали колата,да тргне и да ја помине цела хала зашто Мерцедес и БМВ се од ќоше на ќоше на халата-и целото тоа така ненамерно и случајно!!!
Па ако не е под гас колата ќе угаси и нема да ја извози целата хала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom