(Не)омилени ТВ фацки!?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
ednostavno receno TRENDO....coekot probuva nesto ama tesko mu ide...a za kolumni moze go biva inaku kako so kazav pred kamera jok...za drugite ne ni praam muabet se e toa ispod moe nivo:zlo:

Пријатен Горан Петрески А1 Вести, симпатичен, сини очи, прекрасна насмевка, убав глас.....

definitivno najkatastrofa mi e boki-13

Боки 13-ка нормално, Цаци Паковска и Натали. Леле колку ме нервира Натали! Ми иде да ја убијам

BOki 13,Suze i taa na amazon kao se vikase ne znam

Бојан 13, Чомовски, Билјана Секуловска-не можам да ги поднесам, а Анета Додевска(А1 економија) сакам да ја гледам нон-стоп

Весна Петрушевска,Бојан 13,Драган Вучич и Мелита мои нај неомилени тв фаци

ic ne gi sakam tatkoto i sinot vucic, zaedno so komentatorite na MTV1 so komentiraat sport, a inace go sakam vasil zafircev mn e interesen i vo zivo ( porano mislevdeka e gay, ama go smeniv toj stereotip) :)

boki-13 definitivno...tipot e: KOJ RETARD!
a tuva se i suze, lila, petar-vrteleska...deteto se izoblici od teranje sema,i se razbira sanja nikolic a.k.a SKELET so govorna mana (i preporacuvam kostozglobna Sv. Erazmo)

definitivno "omilena" mi e Suzeeeeeeeeee i ovoj fudbal sto komentira koraviot go zaboraiv kako se vika

Pa taa sto ja vodi emisijata (crn bumbar-bel bumbar)nemozam da ja podnesam,a najomilena mi e taa sto ja vodi ovaa erotskata emisija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom