(Не)омилени ТВ фацки!?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Единствено Марче го поштувам,дечкото е талент.Све друго е катастрофа на чело со Иван С со точка Мирчевски,а следи цела мтв екипа,Боки 13,Филе(е тој не го поднесувам),горенаведената Цаци и т.н.

Мене според мене најнеомилена фаца ми е овој Латас тука е и онаа од Дај и Побрзај новава за греота е Цаци леле таа на живци ми иде се нешто мрчи:tapp:

турунџиева, драган вучиќ, мартина,софи-хајд парк, тие двете што водат добра шема(добра вода, или нешто така...), боки13, кешоловец girls и едно ново типче што води една емисија на сител мислам(незнам како се вика-наоѓа овој натпреварувачи и им дава задачи за 2-3000 денари). уф ме пука нервоза коа ги гледам!
најоукеј е марче

Не ја сакам Анџелина Џоли ама баш ич.Кучка е со еден збор!!!Исто и оние типкине што мелат на "Happy hour"

Цаци Паковска,Сашо и Сашка порано не можев да ги гледам,Ѓоре Шнајдерот,Драган Вукиќ,Сузее....

Билјана Секуловска од а1 дефинитивно-еднооки најдобро ја имаат опишано како изгледа кога чита вести, Цаци Паковска исто,:uvo:

Bojan 13, Vucic, Rebeka, Lila i Biljana Sekulovska

ги има мноооооооооооогу: Овие од на Пари Пари ( или "Happy Hour" навечер ) што тропат глупости, бојан 13, билјана секуловска ( како трека да имат, убаво што не ја покажуваат повеќе ја имаат пратено во Берлин ), Дејан Вучиќ, Цаци Паковска, Александар Чомовски ( од 10 збора, 12 ги грешит ), Сузе ме нервират, а најомилени: Горан Стојаноски ( Џемо Биљбиљ ), Марко ( Дај Побрзај ), Тони Михајлоски ( Шеф е чоекон ) и Дејан заедно со него ( тропат глупости некогаш ). :)

Bojan 13 ne treba da se emituva na televizijaaaaaaa! Ja unistuva cela mladina na makedonija

M@wEcK0 напиша:
Исто и оние типкине што мелат на "Happy hour"

nemas poima kolku ne mozam da gi gledam

Mi se povraka od Dragan Vucic kratko kazano

Пошо не гледам многу ТВ, неам некои фацки што неможам да ги поднесам, ОСВЕН (морам да ја спомнам, заслужено !) Цаци Паковска........ Толку се преценува, и си мисли дека е компетентна да го сере било кој за све и свашта, па тоа е нешто невидено...

Dragan Vucik au nikako ne mozam da go podnesam i Suze ne ja biduva tipkata ne znam so uste bara na A1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom