- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 41
- Поени од реакции
- 0
Pa sakam da ja gleam karolina ja obozavam,a elena ristevska ne.Zaso elena e imitacia na karolina i e mn golema slejanka i neznam zaso ali mn me nervira

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
High_Voltage напиша:Драган Вучиќ ко ке го видам влагам у веце и додека не излезе све од мене од сите отвори не излагам![]()
Е па и мене истиве ми се многу ко сперматозоиди ми се некако само шетаат онака хаотичноName_Less напиша:НАЈОДВРАТНИ:
Бојан, Лила, Иван Мирчевски и сите остали од МТВ, глувата од МС, таа на Happy hour, типката од знаци во просторот, Сузе
Извинување до оние шо сум забораил да ги кажам
_|Sp|DeR|_ напиша:Пааааа....Сузе дефинитивно ми го зема првото место ама со неа го дели и Весна Петрушевска Бејби...леле кога ќе ја видам како се лигави....ми иде да ја извадам од телевизорот да ја убијам....освен тоа ме нервира таа од 60 секунди...женската е :wub: ама сепак "e најдобратa" водителка во македонија
Toj oд земи здив се вика Џина Папас - Џокси, ама го сменија. На негово место дојде Гораст така да во наредните едпизоди очекувајте да го видите него. Од Хепи Аур се две женски, нема машко. Едната ми е симпатична, а другата не. Симпатична ми е таа со очилата (Миа беше другата, оваа незнам како се вика). Како само меле - ни самата не се разбира._|Sp|DeR|_ напиша:Се цитирам за да ја продолжам листата
Овака продолжува:Тој од Земи Здив некако мноогу неписмен ми стои
Кешоловец плавата водителка![]()
Toj oд Хепи Аур бљак...и уште ќе продолжува листата,овие новиве водачи дефинитивно се :ija:
Викам јас не е нормална... И јас скренав од неа.Се што треба да направите е да ги земете телефоните во рака и непрекинато да вртите на овој број. Видете што убава загатка имате. Сега пред спиење супер ќе ви дојде, ќе ви го разбистри умот и ќе ви помогне да се излечите, то ест утре здрави и наспани да се разбудите. Ајдеее! Имате уште само 1 минута - доволно време да завртите уште 5-6 пати и да очекувате да ви се јавиме. Може би токму денес среќата вам ќе ви се насмевне и можеби токму денес ќе бидете побогати за 5000 денари и мирно ќе спиете...