(Не)омилени ТВ фацки!?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Najodvratno sustestvo e Bojan neznam sto e dali masko ili zenskooooooo,sjajot za usni mu e fenomenalen,a od zenskite (isto taka do nekade nesto neidentifikuvano)Lila

Neznam lugje samo po ruzen glas od sportskata voditelka na MTV nema definitivno...Neznam kako i davaat da komentira natprevari..

Мене многу ме нервира оној Ненад од МС,а за Бојан не знам шо се нервирате => Му ја укинаа емисијата

...

Не постои личност од нашава телевизија која би ми го привлекла вниманието , сите се толку ... стандардни.Инаку од појавата на типката на мојот аватар , ми запира здивот!:kez:

Сите, ама поготово Бојанчо и на Јади бурек.

Dragan Vucik, Ivan S. Mircevski,voditelkata na Svetla tocka,mislam Olivera se vika. Stvarno e sekogas preubo oblecena ama kolku so e nasilna i napadna vo vodenjeto.......AMIN!!! :violent1: :zid: :lut: :pishtoldz

suze me nervira..isto iskra na dzambazov bivsata

Игор Џамбазов во последно време ЕПТЕН со некои стари шеми тера. Па демоде е човекот.
И сите други останати нагоре што ги спомнавте.

секуловска ли се викаше од а1 спикерката, кога чита вести ко да е на шоља, одвратна е

Пааааа....Сузе дефинитивно ми го зема првото место ама со неа го дели и Весна Петрушевска Бејби...леле кога ќе ја видам како се лигави....ми иде да ја извадам од телевизорот да ја убијам....освен тоа ме нервира таа од 60 секунди...женската е :wub: ама сепак "e најдобратa" водителка во македонија

Ауу таа од 60 секудни, а бре не можам да замислам такви луѓе, еднаш ставив на А1 малку да погледам шо чудо од квиз напраиле овие некреатифците на досадната телевизија, ауууу не можам, не можам пак да пуштам телевизор после полноќ, имам фобија...

Tonchie напиша:
Ауу таа од 60 секудни, а бре не можам да замислам такви луѓе, еднаш ставив на А1 малку да погледам шо чудо од квиз напраиле овие некреатифците на досадната телевизија, ауууу не можам, не можам пак да пуштам телевизор после полноќ, имам фобија...
:oftopic: veruvaj oni se kretivci stom im teknalo na takov nacin da kradat pari, nekreativen e narodot sto nasednuva na takvi glupi finti

Да не почнувам подобро ама ајде да издвојам неколку од многумината:
Иван С со точка Мирчевски - садомазотромозихизам
Бојан - тинфетишјебанизам
Драган Вучич - хомофобисексуализам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom