Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Here is how you do itЈас однапред се извинувам за постот поставен во оваа тема...но бидејќи неможев да најдам друга соодветна(иако мислам иам сретнато)..решив да постирам тука..
Значи..моето прашање е како да го конвертирам преводот од txt во srt.Знам дека треба со Subtitle Workshop ама нз како..башка и програмот нешо заебава..кога и да го ставам тој превод ми јавува error и се гаси...ај помогнете..инаку користам subtitle workshop 2.51..
абе друже ова се ок..ама јас те прашувам за директен конверт на преводот..а не јас да го правам..разбираш..само ми треба у srt да e..зш двд-то не ми чита txt..Here is how you do it
.........
си пробал вака?
пробаше со Total Video Convertor?сакам да конвертирам видео материјалза на двд но да не биде во divx . па ако има не кој да ми помогне .јас пробав со вин ави конвертор во двдне го чита .а пак во mpeg-2
гласот не чини .фала однапред
повели и друг пат :smir:пробав со тотал видео .сега е се ок. фала многу .
RPX e текст фајл?Мене ми треба некој конвертор да ми направи фајл од RPX во word и обратно. Бидејки имам едни фајлови во тој формат но неможам да најдам конвертор што може тоа да го направи. Молам за ПОМОШ
RPX e текст фајл?
па да текс фајл е. но неможам да го отворам фајлот а ми треба за една програма за да можам да извршам поправка на него и пак да го вратам во истиот формат.