Конвертори

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Дали постои програмче со кое можеш да конвертираш .docx фајл во .doc фајл. Зошто повеќе пати ми се случило некој да користи word 2007 и после не можам да го отворим документот во word 2003. Ако постои вакво програмче би му била благодарна на тој што би ми дал линк.

При зачувувањето на документот избери ја опцијата Save as word 97-2003

Инаку такво програмче имаш тука :wink:

дајте некој добар mp3 конвертор, free верзија немој некој trial да биде =)
иначе, ми треба за mp3 to mp3, пошто симнав некои емпетројки ама чудно се понашаат во винампот(морам play да им напраам за да ги собере информациите винампот. пример-времетраењето. а дур не се уклучени да плешаат, стои 0:00)
имав една ваква компилација, ме нервира тоа што, коа ќе снимам емпетри цд со ваквите mp3ки, у кола ми свират, ама има размак од 2 секунди дур се учитаат информациите, па да си ги конвертирам у најстандардна mp3ка, и така.
шо формат ќе беа, стварно незнам. mp3 ги пише, ама има нешто... :raz:
едит-линкче за даунлоуд по пп. фала.

иначе, ми треба за mp3 to mp3, пошто симнав некои емпетројки ама чудно се понашаат во винампот(морам play да им напраам за да ги собере информациите винампот. пример-времетраењето. а дур не се уклучени да плешаат, стои 0:00)
имав една ваква компилација, ме нервира тоа што, коа ќе снимам емпетри цд со ваквите mp3ки, у кола ми свират, ама има размак од 2 секунди дур се учитаат информациите, па да си ги конвертирам у најстандардна mp3ка, и така.

Format Factory Бесплатна не Trial Верзија....

http://www.formatoz.com/

Имаш да конвертираш што сакаш.

Данлодирај си YouTUbe danloader,таму имаш најразлични видови на конвертор од спот во мп3,ги има многу.Мала е,нема многу да ти потроши лимит.

дали знае некој каде можам да најдам бесплатен конвертор од миди во мп3
ми треба многу
и мене ми треба ваков конвертор , тешко ми оди со потрагата па ако има некој некаков линк би бил благодарен ако ми пушти :)

[Изменето од Junkie]
total video povelete

ми треба некој програм за да сечам музики :helou:

Konvertor za PDF

Znae nekoj nekoj besplaten konvertor za od word vo PDF da prefrlam failovi?

Format Factory Бесплатна не Trial Верзија....

http://www.formatoz.com/

Имаш да конвертираш што сакаш.

ЗАКОН е програмата, има се и сешто - аудио, видео...... посебно одлично ми се виде конвертирањето во 3gp. тоа пробував со два-три други демек високо рангирани конвертори, врска немаа :)

ЗАКОН е програмата, има се и сешто - аудио, видео...... посебно одлично ми се виде конвертирањето во 3gp. тоа пробував со два-три други демек високо рангирани конвертори, врска немаа :)

Да бе јас одамна ја користам оваа програма за се...Конвертирање слики, видео, аудио и за се што ми треба...и како што кажа одлична е, другите конвертери или се триал верзија или неможеш да најдеш крак за нив а оваа е пали вози....Ајт со здравје на сите да си ја користат и им ја препорачувам...:smir::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom