Конвертори

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
епа фала... едит: абе не таков конвертер, со кој ќе ги кратам песните, само рефрен да има или слично...туку со кој ќе ја намалувам големината на песната од 5мб на 1 или слично...

Тука

фала, тоа е тоа...

Ej da ima nekoj konverter od .dem (kanter demo) vo .mpeg ? ?

Такво нешто нема :). Ако сакаш да правеш кантер филм, тогаш симни си фрапс, пушти го демото и стисни ф9 и автоматски ќе почне да снима и притоа ќе ги зачувува во .мпег формат. После со програма како windows movie maker лесно ќе можеш да го едитираш и целосно склопеш видеото

Такво нешто нема :). Ако сакаш да правеш кантер филм, тогаш симни си фрапс, пушти го демото и стисни ф9 и автоматски ќе почне да снима и притоа ќе ги зачувува во .мпег формат. После со програма како windows movie maker лесно ќе можеш да го едитираш и целосно склопеш видеото
Fala , a nekoj konverter naprimer od .mpeg 15 megabajta da go napravi vo 6?

еве и од мене конвертер со овој можете што сакате да конвертирате http://www.megaupload.com/?d=QM7BV3G8 другиот е поголем па ако сака некој да му го пратам нека ме адне на мсн

еве и од мене конвертер со овој можете што сакате да конвертирате http://www.megaupload.com/?d=QM7BV3G8 другиот е поголем па ако сака некој да му го пратам нека ме адне на мсн

Овој е флв конвертер за флеш и слично. А во описот си напишал дека може се` да се конвертира :)

Овој е флв конвертер за флеш и слично. А во описот си напишал дека може се` да се конвертира :)
да флв конвертер е а со него и друго можеш да конвертираш како на пример од avi во mpeg формат или мп4 и друго пробај па ке видиш:smir:

znae nekoj zosto koga ke sakam da conventiram nesto so Total Video Converter mi se isklucvi...

znae nekoj zosto koga ke sakam da conventiram nesto so Total Video Converter mi se isklucvi...

Програмата не ти работи ко што треба и се исклучува. Најверојатно оштетн инсталационен фајл си нашол. Провери ПП

Ми треба конвентор од .јаr vo .exe или друго некое
Ако некој знае го замолувам да ми каже...

има ли некоја бесплатна програма за конверзија на word to pdf, да не е online конверзија????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom