- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
епа фала... едит: абе не таков конвертер, со кој ќе ги кратам песните, само рефрен да има или слично...туку со кој ќе ја намалувам големината на песната од 5мб на 1 или слично...
Тука
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
епа фала... едит: абе не таков конвертер, со кој ќе ги кратам песните, само рефрен да има или слично...туку со кој ќе ја намалувам големината на песната од 5мб на 1 или слично...
Ej da ima nekoj konverter od .dem (kanter demo) vo .mpeg ? ?
Fala , a nekoj konverter naprimer od .mpeg 15 megabajta da go napravi vo 6?Такво нешто нема. Ако сакаш да правеш кантер филм, тогаш симни си фрапс, пушти го демото и стисни ф9 и автоматски ќе почне да снима и притоа ќе ги зачувува во .мпег формат. После со програма како windows movie maker лесно ќе можеш да го едитираш и целосно склопеш видеото
Fala , a nekoj konverter naprimer od .mpeg 15 megabajta da go napravi vo 6?
Исто со movie maker имаш опции да се намали големината, само што ќе се изгуби на квалитет
еве и од мене конвертер со овој можете што сакате да конвертирате http://www.megaupload.com/?d=QM7BV3G8 другиот е поголем па ако сака некој да му го пратам нека ме адне на мсн
да флв конвертер е а со него и друго можеш да конвертираш како на пример од avi во mpeg формат или мп4 и друго пробај па ке видиш:smir:Овој е флв конвертер за флеш и слично. А во описот си напишал дека може се` да се конвертира![]()
znae nekoj zosto koga ke sakam da conventiram nesto so Total Video Converter mi se isklucvi...
Ми треба конвентор од .јаr vo .exe или друго некое
Ако некој знае го замолувам да ми каже...