Геј бар близу вашето место на живеење

Како би реагирале доколу се отвори геј бар во близина на вашиот дом?

• Би ми пречело

Гласови: 249 56,5%
  • Сеедно

Гласови: 113 25,6%
  • Немам ништо против

Гласови: 79 17,9%

• Вкупно гласачи
    441
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако се однесува за строго геј бар не ми пречи, ќе се увалам во некој агол и преостанува стрпливо да чекам додека си ги даваат косите во раце останатите гејови по мене секоја женска која ќе влезе во барот е моја и само моја:zlo::zlo: ако се работи за ЛБТГ френдли место не ми пречи пак ако не ми го јадат бурекот на сабајле од кај Димко и не е ди-џеј Александар Блажевски тогаш веќе имаат сериозни проблеми па макар биле и фејк - гејови.

Ne bi mozela da go podnesam toa ,da mi se rasetava pederlana kaj sto ziveam:nesvest::nesvest:,a i ne veruvam deka bi se otvoril,veruvam tie bi jadele tezok kotek,ne bi se osudile da otvorat kafic cccccc:uvo:

Premnogu si dozvoluvate da sudite nekogo zaradi negovata seksualna orientacija. Togas koga nekoj ke rece deka imate debel gaz mali cicki golem stomak, deka ste grda/grd deka ne se oblekuvate ubavo nemojte da se bunite. Kako sto vie navreduvate togas i drugite lugje imaat pravo da ve nnavreduvaat vas.

Сеедно што сакаат нека прават јас имам еден таков другар и го прифаќам таков каков што е па сега на некој им смета тоа е мое мислење!!

Јас знам за во Скопје нешто муабети ми имаја кажвано за Ретокс и за Бони некој си кафич , као таму оделе педери ПОРАНО. Значи не сега.
Вистина / Лага ?

Јас знам за во Скопје нешто муабети ми имаја кажвано за Ретокс и за Бони некој си кафич , као таму оделе педери ПОРАНО. Значи не сега.
Вистина / Лага ?

Лага.:turn:

Би фрлил 3-4 молотови коктели на барот и крај на приказната :)

:vozbud:

Сите хардкор мамата. Некој во маало имал штаб од спротивнаата опозиција - ставил крај со 3-4 молотови коктели, некој имал Веро во маало место Тинекс - 3-4 молотови коктели решил работа, и доста и доста нови случаеви каде во маало некој имал локал кој не бил по негова желба.

Build a bridge and get over it. Нема да имате виножита и розево небо над вас ако имате во маало геј бар.
Или не сте сигурни во сексуалната ориентација. О, жалните вие. :(

:vozbud:

Сите хардкор мамата. Некој во маало имал штаб од спротивнаата опозиција - ставил крај со 3-4 молотови коктели, некој имал Веро во маало место Тинекс - 3-4 молотови коктели решил работа, и доста и доста нови случаеви каде во маало некој имал локал кој не бил по негова желба.

Build a bridge and get over it. Нема да имате виножита и розево небо над вас ако имате во маало геј бар.
Или не сте сигурни во сексуалната ориентација. О, жалните вие. :(

Нека напраат кај Католичката црква там кај нас еден геј бар па ќе те видам :pos:

Секој ден ли ќе сте на кафе тама ? ахахахаха

Ахахаха. А ти за кој топол кафич пред малко пиша дека нема да можаш да пушаш? На шо ли мислеше поето... :)

Ахахаха. А ти за кој топол кафич пред малко пиша дека нема да можаш да пушаш? На шо ли мислеше поето... :)

Хехехе ти изрази желба да имаш таков кафиќ у маало :smir:

Нека напраат кај Католичката црква там кај нас еден геј бар па ќе те видам :pos:

Што сакаше авторот овде на овој малолетник? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom