Геј бар близу вашето место на живеење

Како би реагирале доколу се отвори геј бар во близина на вашиот дом?

• Би ми пречело

Гласови: 249 56,5%
  • Сеедно

Гласови: 113 25,6%
  • Немам ништо против

Гласови: 79 17,9%

• Вкупно гласачи
    441
Статус
Затворена за нови мислења.
J

Johnny Stulic

Гостин
Ако се однесува за строго геј бар не ми пречи, ќе се увалам во некој агол и преостанува стрпливо да чекам додека си ги даваат косите во раце останатите гејови по мене секоја женска која ќе влезе во барот е моја и само моја:zlo::zlo: ако се работи за ЛБТГ френдли место не ми пречи пак ако не ми го јадат бурекот на сабајле од кај Димко и не е ди-џеј Александар Блажевски тогаш веќе имаат сериозни проблеми па макар биле и фејк - гејови.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Ne bi mozela da go podnesam toa ,da mi se rasetava pederlana kaj sto ziveam:nesvest::nesvest:,a i ne veruvam deka bi se otvoril,veruvam tie bi jadele tezok kotek,ne bi se osudile da otvorat kafic cccccc:uvo:

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Premnogu si dozvoluvate da sudite nekogo zaradi negovata seksualna orientacija. Togas koga nekoj ke rece deka imate debel gaz mali cicki golem stomak, deka ste grda/grd deka ne se oblekuvate ubavo nemojte da se bunite. Kako sto vie navreduvate togas i drugite lugje imaat pravo da ve nnavreduvaat vas.

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Сеедно што сакаат нека прават јас имам еден таков другар и го прифаќам таков каков што е па сега на некој им смета тоа е мое мислење!!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Јас знам за во Скопје нешто муабети ми имаја кажвано за Ретокс и за Бони некој си кафич , као таму оделе педери ПОРАНО. Значи не сега.
Вистина / Лага ?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас знам за во Скопје нешто муабети ми имаја кажвано за Ретокс и за Бони некој си кафич , као таму оделе педери ПОРАНО. Значи не сега.
Вистина / Лага ?
Лага.:turn:

Ares

Immortall
Член од
3 февруари 2009
Мислења
154
Поени од реакции
11
Би фрлил 3-4 молотови коктели на барот и крај на приказната :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
:vozbud:

Сите хардкор мамата. Некој во маало имал штаб од спротивнаата опозиција - ставил крај со 3-4 молотови коктели, некој имал Веро во маало место Тинекс - 3-4 молотови коктели решил работа, и доста и доста нови случаеви каде во маало некој имал локал кој не бил по негова желба.

Build a bridge and get over it. Нема да имате виножита и розево небо над вас ако имате во маало геј бар.
Или не сте сигурни во сексуалната ориентација. О, жалните вие. :(

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
:vozbud:

Сите хардкор мамата. Некој во маало имал штаб од спротивнаата опозиција - ставил крај со 3-4 молотови коктели, некој имал Веро во маало место Тинекс - 3-4 молотови коктели решил работа, и доста и доста нови случаеви каде во маало некој имал локал кој не бил по негова желба.

Build a bridge and get over it. Нема да имате виножита и розево небо над вас ако имате во маало геј бар.
Или не сте сигурни во сексуалната ориентација. О, жалните вие. :(
Нека напраат кај Католичката црква там кај нас еден геј бар па ќе те видам :pos:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ахахаха. А ти за кој топол кафич пред малко пиша дека нема да можаш да пушаш? На шо ли мислеше поето... :)
Хехехе ти изрази желба да имаш таков кафиќ у маало :smir:

Нека напраат кај Католичката црква там кај нас еден геј бар па ќе те видам :pos:
Што сакаше авторот овде на овој малолетник? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom