Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако морам да мерам, ондак болдираното од предложените. Ти?divine напиша:по интензитетот на обостраните чувства и взаемното разбирање? :kajg:
TWEETY*** напиша:Ljubovta ne moze da se izmeri.Ako pocneme da objasnuvame kako, zosto i kolku sakame togas toa ne e ljubov.Nikogas ne mozeme da ja izmerime velicinata na ljubovta, a ako nekogas toa go storime toa sigurno ne e ljubov
Ако морам да мерам, ондак болдираното од предложените. Ти?
Dr_ViRuS напиша:zarem toa se meri .
ako se meri toa veke ne e ljubov tuku matematicki igri
TWEETY*** напиша:Ljubovta ne moze da se izmeri.Ako pocneme da objasnuvame kako, zosto i kolku sakame togas toa ne e ljubov.Nikogas ne mozeme da ja izmerime velicinata na ljubovta, a ako nekogas toa go storime toa sigurno ne e ljubov
Divine напиша:Воопшто не се согласувам. Као нема помала или поголема љубов? Или па може ти не си ја осетила ... или сакаш или не сакаш? Е па каде се во тој случај оние пропаднати врски, во кои сме мислеле дека сакаме најмногу, ама испаднало дека не било тоа максимум, сме можеле и повеќе? Добро, може си сеуште мала па не си пробала баш повеќе врски ...