Изгубен администраторски password

• Креатор на темата Креатор на темата bobi272000
  • Време на започнување Време на започнување
Јас го имам правено едно 10 пати :) Досега не ми се случило ништо, можно е во моментот кога се зачувува новиот пасворд да се зачува на погрешно место(ама многу ретко се случува). Пробај бе, додека не пробаш неможеш да знаеш, јас имам многу пати експериментирано на мојов PC, 80% ми биле успешни :)

Imam nekolku prasanja.
Kolku sto procitav postapkata ne e nesto slozena no treba dve floppy (edno so utilito a drugo so drajveri) ili moze da se resi problemov samo so edno cd. Jas go napraviv cd-to no ne mi go startuva. Kako treba da se izreze? Kako boot cd ili kako najobicen data disk? I dali treba da se zatvori za da go cita?

Пробај со ова http://www.openwall.com/john/d/john-17w.zip
Ко ќе го спуштиш стави празно флопи и стартувај ја програмава, ќе ти направи бутабилно флопи. После само рестартирај го компјутерот со флопито внатре па ќе ти се отвори една програма, види имаш туторијал кај што ти го дадов текстот. Можеш да побараш и овде нешто дополнително http://www.openwall.com/john/

Алооо, аман две страни напрајфте.
Досега јас ќе си сменев пасворд.

A ima li nekoe vakvo samo mesto na floppy da e na cd zosto neznam dali vo ucilnata po informatika na kompjuterit ke napravam boot from floppy?!?

lollll абе направи го ти домати флопито и после само стави го во кој сакаш компјутер (нормално да има windows xp/98) и терај...

Mu napraviv extract na fajlot no kako da ja startuvam programava?

абе толку е тешко во google да пишеш: password recovery windows xp ???????????????

Za tesko, ne e tesko no na komjuterot vo ucilnicata po informatika neke boot from cd. Odma go uklucuva XP-to. Ima li nekoe resenie za ova.

Jane напиша:
Za tesko, ne e tesko no na komjuterot vo ucilnicata po informatika neke boot from cd. Odma go uklucuva XP-to. Ima li nekoe resenie za ova.
Тоа шо го правиш е илегално дете, може да почнеш да крадеш, у поправен дом да спиеш и вошки да фатиш. :star:

линк

Jane напиша:
Има! Boot sequence во BIOS ќе ставиш прва да биде CD-Rom, ќе му направиш save changes, ќе го стаиш цд-то за boot и ќе стартуваш. Ако не можеш или не знаеш како да го направиш ова, совет од мене за чаре ти е да си седиш мадро:)

ukluci pc-to i koga ke ti pobara password klikaj F8 i tamu ke se pojavat opcii ke ima edna change password (mislam ili taka nesto) i clikas tuka i prais tamu dubari i to

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom