Колку ги обожавате децата?

абе не дека ги нејкам или дека иам нешо против :), али не сум ич дечар онака шо знам да зеам да се глупирам пред нив ко некој :)

Сакам мали деца, да ги гњавам, зафркавам, да се мајтапам со нив, ме радува таа нивна насмевка:vozbud:

Ептен. Многу ги сакам бе,едвај чекам да имам мој,здравје Боже. Имам брачед шо ептен го обожавам,без проблем би го чувала,не само него,сите бебиња на светов да ми ги остает би ги чувала :icon_lol: Ниту ме замарет,ниту ме гњавет,ги обожавам бе :wub::back:

Obozavam mali deca, posebno bebinja. Uzivam koga sum so mali de4inja, si igram so niv, se slucuva da se spustam na nivno nivo i jas da se ponasam kako malo detence. Na site komsii vo maalo im gi cuvam decata i uzivam vo toa. Ne se nerviram koga ke mi napraat nekoja belja doma, ke mi skrsat ili izvalkat nesto, togas mi se uste poslatki i samo gi zemam vo race i gi guskam. Se sluci ednas ja ostaviv kerki4kata na komsikata sama vo soba i otidov da vidam koj mi zvoni na vrata, se vrativ za 2min a se sto imase vo fiokata bese na zemja. Devoj4enceto samo slatko me pogleda i mi vika vii(vidi) , vo toj moment ne mozev da storam nisto drugo osven da se nasmeam, da go zemam devojceto vo raci da go izguskam i izbaknam.

Многу се слатки :pipi: .. и обожавам да ги гњавам :vozbud:

јас многу ги сакам децата баш прееска кога си идев накај дома на едни дечиња топката им влегла под кола и гледам се мачат да ја извадат мене жал и стана па им помогнав и им ја извадив топката многу ме насмеа едно од дечињата кога им ја дадов топката ми вика фала многу јас им викам чао и тоа детенцето ми вика довидување...ете клутрно дете уште од мало......

мили ми се вака да ги гледам, секогаш ми изнудуваат насмевка, и ме потсеќаат на мене кога сум била дете. Сакам да ги гњавам и зафркавам, ама не сум толку дечач да им се обраќам онака нагалено со бебешки тон (ме нервира тоа):vozbud:.
Најубај ми се дечиња некаде од 1 до 5-6 години, ама после стануваат досадни и брливи и тешко оној што треба да се справи со нив.

Амм обожавам мали дечиња.Многу ги сакам бе..И они ме сакаат де:pipi: :) Невиден дечар сум.Цел ден да сум со нив нема да ми здосади ич не ме нервираат..Срциња се :back:

Обожавам дечиња..повеќе сакам малечки односно помали од 6-7 години.. =)

Дечарка огромна сум..Премногу сакам дечиња и многу ми е криво што немам некој во комшии со дечиња за да им ги гњавам:pipi:Почисти и искрени суштества од нив нема.

Ги обожавам кога се најмали,тогаш се најслатки,најмили :):)

Децата не ги обожавам , но го обожавам актот на нивното создавање.

Сакам дечиња ама онака мили да се, насмеани...
Има некои само нанервирани, све да е нивно, чак и да го вратиме Мечето Ушко на телевизија.
Сакам некои шо сакаат да си играш со нив, некои кога ќе дојдат на гости на почетокот од такт ме вадат,ама после ќе се ги позанимавам и се претвораат во мали слатки ангелчиња:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom