Колку ги обожавате децата?

обожавам дечиња сакам да сум во нивно присуство бидејки секогаш ми ставаат насмевка на лицето,весели се едниставно прекрасни се ги обожавам дај боже што побрзо да си имам едно мое:pipi:

Ги сакам, ги имам и најубаво ми е кога ке ги бацам додека спијат...

ООООО дечиња премногу сакам највеќе ми се слатки коа се бебенца ќе ги изручкам си играм со нив и ги смешкам :back: тоа ми е и школо

Обожавам мали деца, сакам да ги гушкам, да ги бацувам, да ги гњавам :)
Да се бркам со нив. Срцки се. < 3

Ангелчиња се. Им ја обожавам меката кожичка или кога ќе ти се насмеат така слатко, ми се превртува утробата од нивната насмевка. Си играм со нив, кога им се кријам и после 'бууу' и ги гушкам, ги гњавам, ги бацувам. Интересни ми се кога ќе видат нешто и ќе го стаат во уста а јас им викам: не тоа какано е, не го лапај.
Братучедми кај мене дома ги направи првите чекори. Погодете кој го научи :pipi:

Ги обожавам тие што се помали.Од 2 до 4 години.ТИе ми се најинтересни.

Децата е голем збор. дете може да е 1 година дете може да е 16 години..
шознам ја баш сакам деца... интересни ми се кога се мали бе сонциња се:pipi:рипкаат си играат се радуваат... кој може да оддолее на такви дечиња :pipi:

НО неможам да поднесам некои разгалени шо кенкаат за се и свашта... ааа ова неможам да поднесам.. разгалено дете бе.. не шо личи?

инаку страв ми е од бебиња :S не дека не ги сакам.. и тие ми се мили ама премногу се осетливи и нежни... д ами даде некој дете бебе во рака да го држам Аоооо нема шанси!!!! страв ме фаќа одма!

Леле мнооооооооооооогу ептен нај многуу,едвај чекам уште едно 4,5 год да си напраам едно :p

Обожавам мали деца, сакам да си играм со нив.. а и по малце да ги гњавам .. :)

Па, некако тешко ми паѓа комуникацијата со децата. Знаат да бидат напорни. Далеку од тоа дека не ги сакам, но дефинитивно не се вбројувам во групата на оние кои со леснотија остваруваат контакт со нив. И ми се чини дека жените тука секогаш ќе бидат поуспешни (не сум слушнал за татковски инстинкт) од нас.
Веројатно се ќе биде поинаку кога ќе имам свое дете/деца.

Ауууу мноооогу сакам мали дечиња, срцки се:pipi: така доека се малечки, си ги дотеруваш, средуваш, па да ги гњавам, да ги гушкам:vozbud: а најинтерсни се коа ќе прозборат, проодат, па кажуваат интересни ствари...душички.:back:

Koга се бебиња до 1 година ги сакам, но кога ќе потпораснат малце и кога ќе почнат да се глупираат и да досадуваат не ги поднесувам. Сакам кога се мирни и послушни, но од разгалени деца ми се повраќа.

Обожавам деца, без оглед колку години имаат :hug: Добро се снаоѓам со нив и не ми здосадуваат, а посебно кога се смејат ми го разубавуваат денот.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom