Колку ги обожавате децата?

Интересно ми е да си играм со брачед ми, кој има 4 год.Штета шо го гледам само на лето оти не живеј во Мк.Ама па напорни се,нон стоп зборат,треба постојано да трчаш по нив,да ги пазиш....си играм ама по 2-3 сати одмор ми треба:)
И бебчињата се слатки ама ко ќе не плачат:)

koga ke gi imate svoi ke osetite kolku se mili ,koga ke bidat bolni vas poveke ke ve boli ,a koga ke se smejat i kolku da ste nervozni ke ve oraspolozat pa sakajte gi decata

Mnogu sakam decinja zatoa sto mi se mili interesno mi e da si igram so niv.Gi obozavam

Mojot zivot go davam za niv!-toa objasnuva se.

Па сакам деца мирни и послуши ... несакам многу да бида немирни ...!!!:vozbud:

Најмногу...

па зар има нешто послатко од детенце ...

Oбожавам деца посебно бебиња аууу не можам да им се изнагледам и наиграам:kesa:...на комшиката и ги изгледав двете дури,она со мажот и на работа коа беа јас бебиситерка им бев по цела ден :)

да да детето е најмилото нешто што постои...

сакам деца ама и децата ме сакаат мене!!!!кога сум кај баба ми сум дежурна дадилка на малите што ме прави многу среќна!!!!обожавам да си играм со дечиња, баш ми се слатки, знам да ги заиграм, да им кажувам приказни!!!!во последно време сум зависна од внуката на дечко ми бидејќи нема повесело детенце од неа, постојано се смее, сака да се гушка и обожава кога ја вртам!!!!

..многу сакам со деца мали да си играм, да седим со нив у друштво..хих ама и они со мене!:pipi:

hohoho obozavam deca:vozbud: i mnogu me biva da gi zabavuvam ,kolku se pomali tolku mi se pointeresni ...golemo detiste sum :je:

Не можам да ги смислам ми се гади. Коа гледам некое како се лигави ми иде првен да го шамарам 2-3 пати онака жешки и да фати уште да плаче леле-леле :vozbud:, ќе го фатам за нози и главата од некој ѕид или тротоар и удри мавај... ако не рикне , шамари и боксови.. и на крај ножот или подобро со секира и ке му ја расцепам главата и мир х)

сакам ама не премногу:kesa:

сакам да ги гледам, да се играм со нив додека се мирни
бебиња коа ке почнат да плачам ме нервираат и не се ни трудам да ги смирам..тоа боље да го прави некој друг:pos:
а поголемки тие на 3 години, интересни ми се ако не претеруваат со прашања и со глупости

сепак се зависи од детето
имам комшиче и братучед што се иста возраст
едното цел ден би го чувала, ке се играм се ке праваm за да му е интересно, а со другото неможам никако да се разберам со него...ке го ишамарам некад:)

...Mногу сакам деца...Се додека не се родат...Сакам да ги замарам, ама кога треба да ги чувам..СМРТ!...

мнооогу сакам,баш сега брачед ми ( шо имат 4 години ) ми прајт фризура :pipi:
Немат врска дали имет 1 или 5 години,ги сакам и без проблеми ги чувам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom