OnLine Poker

• Креатор на темата Креатор на темата alien_fog
  • Време на започнување Време на започнување
Фала на мислење брат само имам една забелешка околу ова.
На вакви турнири со 5 играчи добивката мора да е за прво место 3 евра а за второ 2 евра бидејќи 5 играчи ако платат по евро неможе да е 6 евра награден фонд.

Да брат во право си,сум згрешил 6 играчи треба да се :helou:

Сум играл на фејсбук али некако демоде стана.:smir:

C4A Само сега дека факс, обрски и послабо. ФБ е идиотски ( без лутење ) ама играш за ништо ??? коа имаш фрееролс и може да се земе некое евро за трудот:pos2:

играв на FACEBOOK и за 2 дена напраив 960.000 (тепав shootout и земав пола милионче) и се накурчив нешо , отидоф на маса со висок влог , и глеам иам шанса за скала и боја (имаше 4 баклави и 6,7,9,10) и мислев уше 2 карти ке спушти дилерот и 100% ке иам нешо од тие две и отидоф all in .не ми текнуе шо спушти али у секој случај не тоа шо сакав . . . и ме зема со пар двоки . . . МИ ЗЕМА МИЛИОНЧЕ СО ПАР ДВОЈКИ!!!!

и од тогаш не играм више :D

играв на FACEBOOK и за 2 дена напраив 960.000 (тепав shootout и земав пола милионче) и се накурчив нешо , отидоф на маса со висок влог , и глеам иам шанса за скала и боја (имаше 4 баклави и 6,7,9,10) и мислев уше 2 карти ке спушти дилерот и 100% ке иам нешо од тие две и отидоф all in .не ми текнуе шо спушти али у секој случај не тоа шо сакав . . . и ме зема со пар двоки . . . МИ ЗЕМА МИЛИОНЧЕ СО ПАР ДВОЈКИ!!!!

и од тогаш не играм више :D

lol брат ова ти беше добро друже.
Ја лично не играм на facebook само со другари онака некад...

Igram na livepoker888.com (poranesniot bestpoker88.com) karticki kako sto kaza @bokio vo kladilnicite na Joker

се пријавив на фрирол на ц4а сега само ли ќе ме вклуче или треба да одам негде??, поима немам што да правам прв пат го пуштам ова :)

Тоа фејсбук ми го пукна филмот, кога не дава не дава значи.
Почнав со 200.000 за една недела направив 500 милиона, и бев паднал на 320-330, и влегов на поголема маса со блинда 5/10 милиона 2 пати влегов ол ин по 100 милиона и паднав на 130 јбг ништо не ми извади цело време :)

Сега веќе немам желба да играм на фејсбук, се токмам во Ројал да седнам овие денови ко човек во саботата минимум беше со 3.000 да седнеш а блинда немаше :)

Инаку земал ли некој пари од овие бесплатните онлајн шо се...?

Тоа фејсбук ми го пукна филмот, кога не дава не дава значи.
Почнав со 200.000 за една недела направив 500 милиона, и бев паднал на 320-330, и влегов на поголема маса со блинда 5/10 милиона 2 пати влегов ол ин по 100 милиона и паднав на 130 јбг ништо не ми извади цело време :)

Сега веќе немам желба да играм на фејсбук, се токмам во Ројал да седнам овие денови ко човек во саботата минимум беше со 3.000 да седнеш а блинда немаше :)

Инаку земал ли некој пари од овие бесплатните онлајн шо се...?

Земал е.. ама треба стварно да си добар и не да се потпираш само на среќа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom