Дали заборавате поважни датуми?

Дали ги паметите поважните датуми?

• Вкупно гласачи
    84
Се памтам, ама само благодарение на мојот потсетник во телефонот или планерот

Важните датуми поврзани со моите најдраги, секогаш ги памтам, нормално... на тие помалку битните, се случува да заборавам. :)

Лелеее...Знам само кога ми е роденден,другото ништо.:kesa:
Мн тешко ми иде со дативе,можеби затоа и немам некоја висока оценка по историја :uvo:
Али за моја среќа секогаш има некој што ќе ме потсети за некој поважен настан

што значи,дали заборавам...датуми што ме интересират ги паметам,све друго што е вон моите интереси ги заборавам...

једино од такви датуми шо памтам
мојот роденден
роденденот на девојката
роденденот на сестра ми
роденденот на една брадучедка (а ги имам над 20) не за др на 01 01 е родена
и... датумот кога се фатив со девојката.
:pipi:

Да, ги паметам и ценам кога и другите го прават тоа :) :pipi:

Свадба,роденден,годишнина,именден сево ова треба да се памти:raz:.Јас на пример сум личност која не заборава такви моменти.Ама во пм многу ги има па и на мене ми се случи да заборавам.Ја заборавив годишнината на брат ми и снаа ми,па за возврат они не ми честитаа роденден:pos2:.Сериозно.Таквите дати се можност пријатно да ги изненадиме личностите што ни значат.Дали вие ги паметите важните датуми,како ги изненадувате партнерите или вашите најблиски?
Ги помнам важните датуми! Истовремено во последно време нивниот број се повеќе се зголемува, има многу мои блиски кои се мажат, раѓаат деца, слават годишници и слично!
Дури толку сум занесена со датумите што секој пат кога излегувам на пазарење (без разлика дали е супермаркет или бутици) ми се случува да купам нешто за некого ... нешто што сметам дека би му се допаднало ... за поводот за кој е наменето.
И сега дома имам еден куп подароци кои си го чекаат својот ред ... кои едвај чекам да ги подарам:smir:

Ги помнам важните датуми! Истовремено во последно време нивниот број се повеќе се зголемува, има многу мои блиски кои се мажат, раѓаат деца, слават годишници и слично!
Дури толку сум занесена со датумите што секој пат кога излегувам на пазарење (без разлика дали е супермаркет или бутици) ми се случува да купам нешто за некого ... нешто што сметам дека би му се допаднало ... за поводот за кој е наменето.
И сега дома имам еден куп подароци кои си го чекаат својот ред ... кои едвај чекам да ги подарам:smir:
Ај купи и за мене еден поклон за роденден.И ќе почекам до октомври да ми го подариш.:smir:

Освен мојот роденден и роденденот на сестра ми (ептен е блиску до мојот) ништо друго не памтам:). Ама затоа постојат потсетници па наместо мене тие памтат. Искрено не се ни замарам да памтам бидејќи знам дека кога има некој битен датум се некој друг ќе ме извести или пак ќе се активира потсетникот. Така да досега никогаш не ми случило да пропуштам некој важен датум.

Ај купи и за мене еден поклон за роденден.И ќе почекам до октомври да ми го подариш.:smir:

Ќе ти купи единствено под услов да си и блиска:wink:. Затоа провери роднински врски:)

Едвај роденденот сиго памтам...да не зборам за другите:nesvest:

Не, никогаш не ги забораавм поважните датуми... Од кога започнав да го користам reminder-от на мобилниот за вистинската намена, не ги заборавам повеќе. :)

кој заборава родендени после фејсбук револуцијата, дури и на непознати знаеш кога им се родендените

Ги помнам само оние дати кои се важни и кои имаат значење за мене, а на најблиските им ги помнам само родендените и именденот на татко ми (без годишнини и сл. работи). :kesa:

Ги паметам оние датуми што ми значат на мене и на најблиските.Скоро никогаш не сум заборавила роденден,уште 2-3недели пред тоа знам дека на некому му се ближи роденден.Исто така годишнини и други датуми кои ми значат не ги заборавам.Засега не ми треба потсеник добро ме служи паметот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom