S
Sookie
Гостин
Се памтам, ама само благодарение на мојот потсетник во телефонот или планерот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги помнам важните датуми! Истовремено во последно време нивниот број се повеќе се зголемува, има многу мои блиски кои се мажат, раѓаат деца, слават годишници и слично!Свадба,роденден,годишнина,именден сево ова треба да се памти:raz:.Јас на пример сум личност која не заборава такви моменти.Ама во пм многу ги има па и на мене ми се случи да заборавам.Ја заборавив годишнината на брат ми и снаа ми,па за возврат они не ми честитаа роденден:pos2:.Сериозно.Таквите дати се можност пријатно да ги изненадиме личностите што ни значат.Дали вие ги паметите важните датуми,како ги изненадувате партнерите или вашите најблиски?
Ај купи и за мене еден поклон за роденден.И ќе почекам до октомври да ми го подариш.:smir:Ги помнам важните датуми! Истовремено во последно време нивниот број се повеќе се зголемува, има многу мои блиски кои се мажат, раѓаат деца, слават годишници и слично!
Дури толку сум занесена со датумите што секој пат кога излегувам на пазарење (без разлика дали е супермаркет или бутици) ми се случува да купам нешто за некого ... нешто што сметам дека би му се допаднало ... за поводот за кој е наменето.
И сега дома имам еден куп подароци кои си го чекаат својот ред ... кои едвај чекам да ги подарам:smir:
Ај купи и за мене еден поклон за роденден.И ќе почекам до октомври да ми го подариш.:smir: