Дали заборавате поважни датуми?

Дали ги паметите поважните датуми?

• Вкупно гласачи
    84
Немам римајндери, гаџети...за такви ствари постои жена која памти скоро све (и не е така добро што толку памти ама...за датумиве ми се наоѓа) :)

Немам римајндери, гаџети...за такви ствари постои жена која памти скоро све (и не е така добро што толку памти ама...за датумиве ми се наоѓа) :)
Искористуваш туѓа интелигенција?
Мислам дека жените во глобала повеќе ги памтат и ги марат тие работи од нас.

Искористуваш туѓа интелигенција?
Али опасна работа пошто памтат и други ствари...што не треба да се паметат :)
Инаку за датумите, ако остави на мене ни билобил ни лук не помага...ниеден роденден нема да честитаме.

абе шо знам како да речам ... не се замарам многу. Знам кога му се родендените на најблиските на пример, али стално заборавам ден , два пред самиот ден :).
Да не беше facebook ќе забораев на сите да му честитам роденден :)

Хм.. поважни датуми? Па нормално дека не ги заборавам родендените на најблиските како и мојот, или во врска ако сум кога сме се фатиле и тка, али други датуми некои... тешко. :wink:

Секако дека ги памтам поважните датуми..
Се памтам што е лесно за памтење и важно а никако не памтам датуми,телефонски броеви и бројки во целост .:toe:

Се си памтам:wink:

...Јас памтам само нешто што е ств. важно, а за све останато...Има други што памтат:baeh:

Памтам родендени,имендени...:smir:

Не само поважни датуми што памтам, туку ги памтам и тел. броеви на поблиските.... иако ги има во телефонот.

Посакувам ништо да не паметам, полесно за мене ќе беше. Среќа на комшиите не им ги знам годишниците, па и тоа да им честитам. :tapp:

Секакви глупости памтам,не па поважни датуми.Не ми требаат никакви потсетници,обично јас ги потсетувам другите.:)

Памтам датуми, и детали памтам многу, навидум небитни, а после испаѓаат круцијални. Детали и многу приметувам.
Иначе, насловот на темата не кореспондира со насловот на анкетата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom