Батали море масовна хистеријаМасовна хистерија. Прво не извадија од памет со вирусот, а после со вакцината.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Батали море масовна хистеријаМасовна хистерија. Прво не извадија од памет со вирусот, а после со вакцината.
Од грип (свински или несвински), потенцијално (во некојаси иднина, во моментов е секако не толку опасен). Начинот на ширење е терсене кај овие вируси кои се шират капљично, преку воздух...но среќа што смртноста не е голема, али во иднина ако измутира тешко нас. Да се надеваме дека немаКое е поопасно???![]()
Не кини зелени друже него иди си на лекар под итно јас беше така 2 дена 2 инекции и ме ококорија и не е секоја настинка свински грип како шо направиа новинарите паника и како шо има ногу неписмен народ 2 кашлања и не кај матичен директно на инфективно и имало гужва е ке има немат време да и помогнат на тие шо стварно и треба....Сакам да кажам иди си на лекар и гајле да немаш....ама не чекај да стане полошо.:smir:Настинат сум ..имам тепмература ..не кашлам многу ..онака ..лајт..носот ми течи ..омалаксан сум малце ..
чаре?можно е да иам од ова чудово?!
Не кини зелени друже него иди си на лекар под итно јас беше така 2 дена 2 инекции и ме ококорија и не е секоја настинка свински грип како шо направиа новинарите паника и како шо има ногу неписмен народ 2 кашлања и не кај матичен директно на инфективно и имало гужва е ке има немат време да и помогнат на тие шо стварно и треба....Сакам да кажам иди си на лекар и гајле да немаш....ама не чекај да стане полошо.:smir:
Настинат сум ..имам тепмература ..не кашлам многу ..онака ..лајт..носот ми течи ..омалаксан сум малце ..
чаре?можно е да иам од ова чудово?!
Dobro znae li nekoj do koga ova cudo ke trae? Cuv nekoj prognozi deka do April bi traela seta ova frka so gripov. Kako mal imav problemi so belite drobovi se vakcinirav od obicen grip ama za noviov nekako ic ne mi e da se vakciniram.
Рекоа дека кога ке падне температурата под 0 се очекува зголемување на бројо на болни нешо као вирусо бил поактивен на помали температури и не до април кажаа некаде до февруари ке биде оноа ударното.Dobro znae li nekoj do koga ova cudo ke trae? Cuv nekoj prognozi deka do April bi traela seta ova frka so gripov. Kako mal imav problemi so belite drobovi se vakcinirav od obicen grip ama za noviov nekako ic ne mi e da se vakciniram.