Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека има и тоа огромнаИма разлика од папучар до маж :smir:
Najbolja slika za ovaa tema, dava edna epizoda od According to Jim :nesvest:
priceless epizoda
Не може да се компарираат мажите и жените.Тачно.
Уше би додал и дека, жените размислуваат со емоции а мажите со разум.
И, да, глобализирам, си можам.
Пар фини зборови, make some cash, и психата им се сведува на нормално ниво.:smir:
![]()
Општо е познатто дека врските со тек на време стануваат катастрофални ако комуникацијата меѓу партнерите не е квалитетна. И затоа, еве некои совети кои може да им помогнат на жените во оваа насока:
.
Згора на тоа, додај дека дечкото ќе ги влечка торбите 3 часа додека госпожата разгледува по излози, прибидејќи тоа тешкото мора прво да се земи. На крај земање, не паѓа ни на памет.Идеш у шопинг со дечкото,зимаш нешо али тееешко.Ти ставаат у кеса али тежи 20 кила и ти немоеж да го носиш а дечкоти може и му го даваш него. Е сеа ако може тоа нешо да се подели тогаш може да си стаите у 2 кеси и да си носите по 10.
Ако збориш ти колку што збори дечкоти ондак ќе те слуша гарант.
Тоа братче ми ти се вика анализа. Ти прво треба да изанализираш што ќе се случи ако го кажиш тоа. Али пошто си маж, абер немаш до каде ќе заврши анализата, така да затоа муабетот се извртува.Јас лично жените не ги слушам поради тоа што на она кое ке го кажам редовно му се придаваат скриени значења ... ми кажват дека не сум го мислел така како што сум го кажал .... итн итн итн ...
Тачно.
Уше би додал и дека, жените размислуваат со емоции а мажите со разум.
И, да, глобализирам, си можам.