EuroSong 2007 претставник :-)

• Креатор на темата Креатор на темата Batistuta
  • Време на започнување Време на започнување

Со која песна да не претставува Глоријан на Евровизија 2007 ? :-)

• Вкупно гласачи
    44
Princ напиша:
(прочитав негде, на он.нет може) има преку 500 текстови напишано

Не си прочитал бе, тоа го кажува у интервјуто :pos:

Princ напиша:
Форчн, кутриот (прочитав негде, на он.нет може) има преку 500 текстови напишано. Така да, твоите можеш само мене да ми ги дадеш.
Сериозно, ја слушнав О марија, сузе ми цепају лице, и вечер нема слушање музика. Уште ми зуи у ушите.
Ах, штета!:( А што ќе ти се тебе? Сакаш да си му конкуренција? Ма не можеш со него, откажи се уште сега!:))))

Dani^^^ напиша:
Ни ја немам појма кој е а нонстоп го зборат.Ама по сликава глеам дека е ептен кул типче :kez:
Ете слушни му ги песните ако не си ги слушнала, нема шанси да не го засакаш! Па тој глас, па тие песни! мх мх

Го слушам сеа!Типов го засакав!!!!Цар!Рапот на Глоријан ми е омилена:je::pehar::pehar::icon_lol::icon_lol:

Глоријан ќе го праиме superstar. Јас ќе му бидам продуцент, а Batti менаџер. Дечково има талент... посебен талент за завивање. :pos:

And the winner on Eurosong Contest 2007 is Glorijannnnn. :music3:

Глоријан е новата ѕвезда на “Ин Мемориам“ продукција :pos:
Ви реков ја дека ќе биде тешко да одбереме победничка песна, сите се добри :)

Се заљубииииив кој е типот,таков талент навиден:wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Ти ми душо дааааадееееее........јееееееее:je: :je: :je: :je:

Ааааааааааааа....луѓеееееееее...ова не е можнооооо....каков талент:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

па фаца бреееееее...кој стааав...ц ц ц ц ц ц...абе ова само за Евровизија е.:je:

Умирам по тебеееееее...Глоријаааанннннн:je: :je: :je:

Глоријан е лице со ментални проблеми.

Тоа што се случи да биде исфорсиран според мене е невкусно.

А вие преиспитајте се колку е смешен нечив здраствен проблем.

Го глеав на Таксират меѓу Џа или Бу и Суперхикс и стварно, срамота, греота и неам зборови. Трендо овдека мислам дека ја оплеска, со него, а највише ја оплескаа Литиумци шо го викнаа да глуми кловн за широките народни маси.

Море... Ако дознае дека го оговарате... :pos:
Се шета он по сајбер просторов, си сурфа на Кајгана...

Како шо гледам по гласовите со ти ми душо даде ќе го пуштиме?:je:
Супер.. и така ја знам напамет.:icon_lol:

Fortune cim nego ne go znaes, nikoj neznaes...vistinska zvezda e brreeeeee

Офчар напиша:

Го глеав на Таксират меѓу Џа или Бу и Суперхикс и стварно, срамота, греота и неам зборови. Трендо овдека мислам дека ја оплеска, со него, а највише ја оплескаа Литиумци шо го викнаа да глуми кловн за широките народни маси.

И јас се согласувам со ова...типот незнаев дека е со ментални проблеми мислев се зеза незнаев дека е ментален..греота ...

Офчар напиша:

Офчар, пак си пиел ракија пријателе :icon_lol:

Глоријан си прави музика, пее, популарен е, ние само даваме коментари за неговите песни тука. Нема што да се преиспитаме. Едноставно Глоријан таков каков што е прифатен е меѓу публиката, нас ни се интересни песничкиве . . . а и самиот Глоријан има желба да го слушаме. Беше на Таксират, го поканиле затоа што сметале дека е интересен за публиката, Трендо ги објавил песните по желба на Глоријан.

Batistuta напиша:
Офчар, пак си пиел ракија пријателе :icon_lol:

Глоријан си прави музика, пее, популарен е, ние само даваме коментари за неговите песни тука. Нема што да се преиспитаме. Едноставно Глоријан таков каков што е прифатен е меѓу публиката, нас ни се интересни песничкиве . . . а и самиот Глоријан има желба да го слушаме. Беше на Таксират, го поканиле затоа што сметале дека е интересен за публиката, Трендо ги објавил песните по желба на Глоријан.

Барем јас не зборев за коментарите тука...општо што го тераат да се брука себеси као на пример на Таксират...греота е бе не зезајте убеден е дека пее супер и дека луѓето го обожаваат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom