Batistuta
..пак од скриен број...
Princ напиша:(прочитав негде, на он.нет може) има преку 500 текстови напишано
Не си прочитал бе, тоа го кажува у интервјуто

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Princ напиша:(прочитав негде, на он.нет може) има преку 500 текстови напишано
Ах, штета!Princ напиша:Форчн, кутриот (прочитав негде, на он.нет може) има преку 500 текстови напишано. Така да, твоите можеш само мене да ми ги дадеш.
Сериозно, ја слушнав О марија, сузе ми цепају лице, и вечер нема слушање музика. Уште ми зуи у ушите.
Ете слушни му ги песните ако не си ги слушнала, нема шанси да не го засакаш! Па тој глас, па тие песни! мх мхDani^^^ напиша:Ни ја немам појма кој е а нонстоп го зборат.Ама по сликава глеам дека е ептен кул типче :kez:
Офчар напиша:Глоријан е лице со ментални проблеми.
Тоа што се случи да биде исфорсиран според мене е невкусно.
А вие преиспитајте се колку е смешен нечив здраствен проблем.
Го глеав на Таксират меѓу Џа или Бу и Суперхикс и стварно, срамота, греота и неам зборови. Трендо овдека мислам дека ја оплеска, со него, а највише ја оплескаа Литиумци шо го викнаа да глуми кловн за широките народни маси.
Офчар напиша:Глоријан е лице со ментални проблеми.
Тоа што се случи да биде исфорсиран според мене е невкусно.
А вие преиспитајте се колку е смешен нечив здраствен проблем.
Го глеав на Таксират меѓу Џа или Бу и Суперхикс и стварно, срамота, греота и неам зборови. Трендо овдека мислам дека ја оплеска, со него, а највише ја оплескаа Литиумци шо го викнаа да глуми кловн за широките народни маси.
Batistuta напиша:Офчар, пак си пиел ракија пријателе
Глоријан си прави музика, пее, популарен е, ние само даваме коментари за неговите песни тука. Нема што да се преиспитаме. Едноставно Глоријан таков каков што е прифатен е меѓу публиката, нас ни се интересни песничкиве . . . а и самиот Глоријан има желба да го слушаме. Беше на Таксират, го поканиле затоа што сметале дека е интересен за публиката, Трендо ги објавил песните по желба на Глоријан.