It's Always Sunny in Philadelphia!

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Вторава епизода беше нешто најлудо што сум гледал, ВООПШТО. Се изгазив поштено од смеење. Ѕверови!
--- надополнето: Sep 23, 2011 11:16 PM ---
Во врска со дебелината на Мек: In preparation for the up-coming season seven of It's Always Sunny in Philadelphia, McElhenney put on 50 pounds of extra weight and let his beard grow out to give extra humor to Mac, and to add a new comedic direction for the new season. McElhenney's co-star Charlie Day described the weight gain as "disgusting" and that it had the rest of the cast “a little on the fence about it for his own personal health and safety.” McElhenney subsequently lost 23 pounds in a month after the season was finished filming.

Вторава епизода беше нешто најлудо што сум гледал, ВООПШТО. Се изгазив поштено од смеење. Ѕверови!
--- надополнето: Sep 23, 2011 11:16 PM ---
Во врска со дебелината на Мек: In preparation for the up-coming season seven of It's Always Sunny in Philadelphia, McElhenney put on 50 pounds of extra weight and let his beard grow out to give extra humor to Mac, and to add a new comedic direction for the new season. McElhenney's co-star Charlie Day described the weight gain as "disgusting" and that it had the rest of the cast “a little on the fence about it for his own personal health and safety.” McElhenney subsequently lost 23 pounds in a month after the season was finished filming.
Sweet Dee is not amused.

under the boardwalk.. xDD hahahaha

колку истрипана епизода :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Има кандидати да ја играме играта од последната епизода? :pos:

Јас веќе немам што да коментирам на темава.. :cuc:
Сериозно, држат невидена константност, ти се чини имаат идеи за уште 100 сезони.

Паднав од стол ко рече Чарли: This is NOT a game (со неговиот пискав глас). This is war...

Сериозно, држат невидена константност, ти се чини имаат идеи за уште 100 сезони.

Паднав од стол ко рече Чарли: This is NOT a game (со неговиот пискав глас). This is war...

Леле Чарли кој глас го држи, абе ептен ми е за нигде. Срце.
Btw Ди и Мек во приватен живот повторно се бремени.

На Фокс Лајф серијава која сезона е?
И секој ден ли е во 20:55?
Според вашиве коментари мора да почнам да ја гледам.

Многу ми се допаѓа серијава. Ликовите (посебно Чарли) ми се допаѓаат бидејќи се егоистични, смотани, лакоми... Во склоп со ликовите одат и шегите што заедно ги прават многу смешни, многу пати имам лол-нато на караниците меѓу нив. И друго што ми е многу битно: реална е, од време на време камерата се тресе и не користат повеќе камери од различни агли, и нема смеење од „публика“ во позадина.
Колку мразам јас вакви копиљаци што се појавуваат од страна и не коментираат за новата епизода, туку општо за серијата. Мразам хејтери

На Фокс Лајф серијава која сезона е?
И секој ден ли е во 20:55?
Според вашиве коментари мора да почнам да ја гледам.

Абе спушти си од прва сезона. Едно гигче е првата сезона.

Јас ги гледам по втор пат и пак си се газам од смеење. Го заразив и брат ми и нему најсмешно му е Чарли кога ќе фати да вика. Пример:

се пореметив на 2 пати од последнава епизода... кога објаснуваа како ги рејпал шушерот и мек кога се попали по голите слики од таа xDD

Ја гледав втората епизода додека јадев торта...
under the boardwalk...

poker_face_RE_Picture_Challenge_2_v2_0-s478x424-174438.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom