It's Always Sunny in Philadelphia!

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Уште помалку од десет дена до новата сезона ухуу. Со душа ги чекам.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
WHERE'S OUR GODDAMN BIBLE?

Аууу ми недоостигаа, мада не беше нешто многу смешна епизодава. Денис се ишишал и се осакатил гадно.

Jaс чекав торент докај 6 сабајле и дочекав и ја изгледав. :D

Имаше ептен ROFL моменти, добар старт, како што пишаа погоре.

Значи oбично сериите со ваков син хумор се осудени на пропаст, но ова е нешто навистина одлично. Одлична глума, предобри, РЕАЛНИ ликови кои се повеќе и повеќе се дистанцираат (првите 3 епизоди не знаев кој е кој, сите ми беа исти) и добро сценарио. Инаку прочитав дека епизодите ги коштале по 85$ за снимање (за пример е земена епизодата со ракот од 1 сезона). :D

Последнава епизода Mac's Big Break е најдобра од новава сезона. Почетокот, пред најавната шпица ма пресмеа.

Последнава епизода Mac's Big Break е најдобра од новава сезона. Почетокот, пред најавната шпица ма пресмеа.

Kолку епик епизода.. :pos2: шо би рекол БОЖИНО, now that's a radio!

Јас сум задоволен од сите досега, добар старт на сезонава.

Kолку епик епизода.. :pos2: шо би рекол БОЖИНО, now that's a radio!

Јас сум задоволен од сите досега, добар старт на сезонава.

А посебно ситуацијава ме умре од смеење:
Radio Host: You gotta stop cursing.
Mac: You guys can't censor me. I'm a bit of a bad ass.

И Мек пустиот, го ставил Чарли на тастатура. Мислам хелоу бе, Чарли да го ставиш да ти куца треба стварно талент да бидеш.

Јас сум до втора сезона, тазе почнав да ги гледам, ама топ се стварно. Морав да ви ги скокам коментарите оти имате клаено спојлери... ни едни ни заедни...кои на кола да си ги кладете... ете така да си знаете. :P
Инаку стварно хуморот е крш... ме бендисува ептен. ;) Ај сеа да погледам некоја епизода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom