Бокс: Валуев - Хеј

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе овој Хеј бега низ цел ринг,изгледа сака да го умори па во последните 2 рунди да нападне...ама тапа му е тактиката :tapp:

Абе овој Хеј бега низ цел ринг,изгледа сака да го умори па во последните 2 рунди да нападне...ама тапа му е тактиката :tapp:

Па не му е баш тапа да ти кажам право. Сега мора Валуев да го нокаутира. Ако издржи Хеј 12 рунди ќе тепа на поени.

Се нервирам еј не може да го погоди само бега низ цел ринг :k*r:

Па не му е баш тапа да ти кажам право. Сега мора Валуев да го нокаутира. Ако издржи Хеј 12 рунди ќе тепа на поени.
Брат тапа е за гледање овој само бега :toe: сепак сум си за Русинот,посимпатичен ми е :pos:

Последна рунда,брзина,брзи удари..Хеј доминира во мечот..со ударите го наведи Валуев да направи падежи т.е Хеј го начекува на паднат гард од страна на Валуев..Хеј ќе тепа на поени ако издржи,и ете..сите мислевме дека Валуев ќе го изгази овај,ама Хеј да не ти бил за фрлање,Валуев не ме инспирара..ама ич..готово нека се прости од титулата..:)

Досадно...и публиката исвиркуваше, за џабе пари дале луѓето. Еден добар удар немаше, ни гребнатинка немаат. И двајцата се за никаде, а за титула беше борбава...

Ова стварно, Давид против Голијат. Мислев Валуев ќе го набие во ринг уште во втора рунда, ама Хеј го умори од трчање :)

Ако вака се станува шампион во тешка дури и јас можам само да трчам по рингот :tapp:

Тиња меч..титулата на Валуев по вода..исто и тој:)

Ете му ја собра титулата со бегање. Има шанси Валуев, треба само малце на стомачните да работи:)

Тепа ѓупако,баш како шо мислев,браво.

И не кокодакајте многу, тргнете предизвикајте го Валуев ако можите и вие вака, нема ни да го гребните.
Фер победа, ај да видам некој на толкав џин да му клај толку удари.

Каде отидоа нокаутите во тешка категорија? :( Тогаш беше интересно, не играње Том и Џери во ринг :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom