Бокс: Валуев - Хеј

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај се погоди баш во сабота, нема да можам да ги гледам. Инаку татко ми е возбуден, оти му кажав дека боксуваат ми даде екстра пари за вечер:pos2:

Валуев има да го РАСТУРИ Хеј. Само се надевам дека нема да биде пасивен колку што беше против Холифилд.

Абе луѓе Хеј е 1 и 90 висок :nesum::nesum::nesum::nesum:

А она нештото е еднакво високо со ова нешто

hong_man.jpg
<--------------------------- Hong Man Choi

MA da mu ebam crneckoto kopile daj boze bide osakten. WHITE POWER!!!

Абе луѓе Хеј е 1 и 90 висок :nesum::nesum::nesum::nesum:

А она нештото е еднакво високо со ова нешто

hong_man.jpg
<--------------------------- Hong Man Choi

ама таму,го јадеше тој у црвеното, 2.2 метарскиот џин... не се знае,ке биде интереснооо...:vozbud::vozbud: хах,се погоди да не искачам вечер,ке имам занимација барем...:vozbud:

Ајде почнува.. :vozbud::vozbud:

Ајде Валуев покажи што занеш..:tv:

Пуштам Зулу =) ..баш да видиме млатење ..и онака којзнае од кога немам гледано бокс

Ќе биде интересно! Валуев според мене ќе победи.

РОССИА!!!

Затоа што имам 0 познавање од бокс освен Тајсон, Холифилд, Кличко, Луис, а морам да гледам (јеби га, дискриминација) избирам да навивам за Русинот! ако ништо друго Русин е, а не црнец па и тоа од Британија бе:tapp: а и сам си го носи знамето на газот...:tapp:

Расисти бе :nenene:

Ја навијам за црнецот, ме нервира Русинот.

Многу мрда овај Хеј не можи човекот да си мавне како што треба :icon_lol:.

Нема теорија Валуев да падни. Без разлика шо моментално Хеј има зададено повеќе удари. Седум рунди максимум му давам на Хеј.

Oтупавел боксот...овие се галат повеќе од што се тепаат. Пред 1 месец гледав една борба на Мухамед Али со друг чоколаден тип...крв фуче на сите страни, органи летаат...мораа да ја прекинат борбата, оној противникот со двете очи затворени, 90% слеп сакаше да се тепа. Сега само мрдат нешто...нема акција.

Не импресионира Валуев воопшто. Многу поактивен и поконкретен досега е Хеј. Можно е да изгуби Валуев според судиска одлука.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom