Жаре бербер и неговото шоу "Кој те шиша" на Сител

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Мене не ми смета тоа што пее турбо фолк песни (не пее само турбо фолк, туку и српски народни и забавни), тоа си е право на избор и вкус.
Мене ми смета тоа ужасно однесување. Од ланската сезона ја немам видено неговата емисија и сега кога сакав да ја гледам во понеделникот поради гостинката, ми се одмили од глупостите кои ги правеше, начинот на кој зборуваше и србизмите прилагодени на негов речник кои ги употребуваше.
И да, моментално е единствен кој води ваква емисија.

зарем не ви пречеше емисијата на боки 13. повеќе го оправдувам Жаре Бербер, одколку што ги оправдувам другите емисии (боки 13, јофе) искрено Жаре до некој степен е сељак ама во никој случај неможам да се помирам со геј емисии или пак со оној Јофе.

--- надополнето ---

Не, реалист сум.

а извини, оти по одговорот ми изгледаше како комуњар да си.

Denes so Latas i Amdi se znaese deka ke ima mnogu golema gledanost i bravo za LATAS , zakon !!!

I ke ima nekoja vospitna od Grujo sega osekam :D ama bitno zakon si e covekot , se ponasase kako normalen covek i ne glumese nekoja faca si zbori otvoreno covekot sto mu lezi na duso sto go opravduvam 100 %n\

BRAVO ZA LATAS !!

Denes so Latas i Amdi se znaese deka ke ima mnogu golema gledanost i bravo za LATAS , zakon !!!

I ke ima nekoja vospitna od Grujo sega osekam :D ama bitno zakon si e covekot , se ponasase kako normalen covek i ne glumese nekoja faca si zbori otvoreno covekot sto mu lezi na duso sto go opravduvam 100 %n\

BRAVO ZA LATAS !!

Ако гледаш некоја убавина во тоа Латас што го зборува и начинот на кој што го зборува тогаш браво за тебе... :tapp:

--- надополнето ---

Сељак со сељачки хумор, пее сељачки песни, води сељачка емисија на сељачка телевизија или просто Жаре Бербер.

Убаво си кажа, Латас и сител се најголемите увезувачи на српски малограѓанштини.. нашата реалност е таа

Баш сте прости. Мора ли се да се гледа низ призмата на политиката. Се знае кои се полтрони и кој за какви интереси работи. Латас денес беше гостин специјлно за да може мрсната да му седне во скут. Му се исполни желбта, егото му е до плафон. А простово македонче дрка за тоа што на Латас му се иполнила желбата... Тоо Латас, царее... Очајно!

[/COLOR]
за да гледаш култура и наука најубаво пушти си дискавери или национална географија, на македонските телевизии претежно ти е политичко или сегашна шема турски серии. иначе не ги класифицирам луѓето како комуњари, вмровци и слично него ме нервира кога луѓето ги зацрнуваат нештата а очигледно е дека ги зацрнуваат од политичка гледна точка. неможеш да речеш дека ерик не е комуњар :)

Тоа и си пуштам сепак фала за препораката, ете ти кажав и Македонска телевизија која има се да понуди и нема Турски серии и има низок рејтинг на гледанот, па нормално кој гледа емисија за џез и блуз, сите сакаат ефтини ороспии да се дерат. А да ерик е комуњар и што сега не смее да каже дека е лоша емисијата? А и тоа што викаш политички емисии тоа си е супер сакам да го гледам тоа меѓутоа зависи на која телевизија го гледаш во основа тоа треба да се интересни емисии меѓутоа ете кај нас ги направија реклами а не телевизии.

Edit od RocknRolaa: Избришав доста добар број на мислења од темава и поделив некој картон. Ко што знаете и сами политика на форумов не се дискутира, а ниту пак оф топици се толерираат. Навреди овде на подфорумов нема да бидат толерирани, тоа си знаете. Ако ви се дискутира емисијата, дискутирајте, не политизирајте.

Не ја догледав емисијата само заради Жаре. Се глупира повеќе и од порано, нервира тоа сељачко однесување и смислата за сељачки хумор
Се сложувам со тебе,и јас приметив дека порано ми беше некако поприбран,сеа некако навистина си се покажува по се изгледа во правото светло,и мене ми падна тоа во очи.
Можеби се труди да го емитира несвесно ТОни Михајловски???
Тие неговите кумановски финти некако ги праи.

--- надополнето ---

http://sitel.com.mk/video/makedonija/koj-te-shisha-volchica-mu-se-sobleche-na-latas

Нема погрда и помрсна од оваа еј, барем некоја поуба курва да нашле, ептен сељачка сцена.
Е добро де лапнала малце паричка па си се здебелила:)

Боље амди бајрам да се слечел :pos:
Ај бе нека ти се соблече па после да не моеш да спиеш навечер од кошмари,ќе ти излага во сон и ќе ти вика "Џанаја романе"?

Значи Латас освен што е познат по тоа дека е најголем ЛИЖАЧ, исто така толку знае да подбуцни друга страна значи, од типот , буцни го едниот, а после другиот, па нека се степаат овие двајца, па ја ќе си глеам сеир и ќе собирам пари. Еднаш на тв изјави “Поминавме уште една успешна година со сител телевизија, нормално со подмирени сметки..:“

А да, катастрофа е жаре бербер.

Ајде мала помош...Некој ако може да најде видео од емисијата со Луис кај што ја пее песната кажи кажи либе стано...До сеа не сум слушнал таква изведба секоја чест за човекот и нека почива во мир..Фала однапред..

Емисијата му е добра. Но човекот премногу се преценува. Од водител пеач стана. :confused: А од пеење врска нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom