Жаре бербер и неговото шоу "Кој те шиша" на Сител

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Лелее многу глупа емисија, а па за водителот ич да не праам муабет. Абе премногу го форсираат овој Жаре, а он јадниот се труди да биде интересен, забавен, духовит...ама нема харизма за водител, не го бива, поарно таму нека си шиша.

Оф: Морам(в), едноставно морав: Неличка страшно ме возбудува твојот ник, ми буди пеперутки во стомакот...ете, си кажав и ми олесна.

Он: Жаре е сељак.

Не беше лоша вчерашната емисија, е сеа кај ја најдоа бе таа мисицата и жии фустанот...
Тони е добар се попраил машала :)
А Каролина бе, да не се сочувствува со етиопејците, што ослабела толку небеше толку слаба ја колку што знам, тоа ножињата за грев чачкалици, може малку мевце да стаи нема да и ена одмет. А Жаро ко жаро збори ко празна воденица, се мисли дека е паметен, ако нека си мисли ..

Не ја догледав емисијата само заради Жаре. Се глупира повеќе и од порано, нервира тоа сељачко однесување и смислата за сељачки хумор

Не ја догледав емисијата само заради Жаре. Се глупира повеќе и од порано, нервира тоа сељачко однесување и смислата за сељачки хумор

Oн мисли дека е интересен (жаре) а всушност испаѓа глупав. Многу ми е одвратен типот сељак невиден е,цело време треска нешто без врска.

Трагично е што ваков човек е единствениот кој води ток шоу во Македонија. Инаку од луѓе кои се врткаат околу него слушам муабети дека не е при здрав памет, што и не ме чуди, така и делува.

Јас имам слушнато дека праи бело па затоа знае да се опушти превише:pos2:

Скарфејс со сељачки манири! :pos:

Уште еден доказ за тоа колкаво уназадување е да гледаш тв...поготово Македoнска "програма"

Мене не ми смета тоа што пее турбо фолк песни (не пее само турбо фолк, туку и српски народни и забавни), тоа си е право на избор и вкус.
Мене ми смета тоа ужасно однесување. Од ланската сезона ја немам видено неговата емисија и сега кога сакав да ја гледам во понеделникот поради гостинката, ми се одмили од глупостите кои ги правеше, начинот на кој зборуваше и србизмите прилагодени на негов речник кои ги употребуваше.
И да, моментално е единствен кој води ваква емисија.

Сељак со сељачки хумор, пее сељачки песни, води сељачка емисија на сељачка телевизија или просто Жаре Бербер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom