Жаре бербер и неговото шоу "Кој те шиша" на Сител

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
:vozbud:Kaжав ја дека е најсељачка програма пак потврдува со уличарот "господин' берберот :drk: се вцрви како прч се препоти ама Боки го покака :vozbud: Боки па не можеш само ти у емисии да потиш ете дупла ти вратија се покака очекуев дека ќе стане и ќе се расплаче :pusk: во секој случај навистина нешто невкусно и идиотски понашање и од двете страни сеир за народот !:toe:

:vozbud: го обожавам значи берберов...ептен го уби Боки во секоја реченица,овој не знаеше газот кај му е :jaj: незнам мене баш ми се свиѓа што не се фолира,збори на сленг,доста е опуштен и онака им го плеска без мува да го лази,браво секоја чест за Жаре :je:

Мене ми беше поинтересно од Опуштено, Тони и део ми здосадија со истите финти. Овој Жаре не сум го знаела од порано но пријатно ме изненади како пее и многу е остар на јазикот. За почеток ми е ок, ке видиме како ке биде понатака.

Мене ми беше поинтересно од Опуштено, Тони и део ми здосадија со истите финти. Овој Жаре не сум го знаела од порано но пријатно ме изненади како пее и многу е остар на јазикот. За почеток ми е ок, ке видиме како ке биде понатака.
И боки е остар на јазик и убаво пее:tv:

Абе ајде сељачиште невидено викнал гостин па го навредува малце загледав и тапа беше (не го бранам геј-боки) ама овој е кретен а и сител нашле со што да го заменат опуштено:tapp:

Се накотија сељациве на Сител. Се повеке ме убедуваат дека е најкатастрофа телевизија во Македонија, па и пошироко!

Абе ајде сељачиште невидено викнал гостин па го навредува малце загледав и тапа беше (не го бранам геј-боки) ама овој е кретен а и сител нашле со што да го заменат опуштено:tapp:

Ова гомно од емисија е место Опуштено???? аууууненормална работа... па уште се пуваат и саморекламираат најгледана телевизија биле!!!! Мамата нивна....

"You're traveling through another dimension, a dimension not only of sight and sound, but of mind. A journey into a wondrous land whose boundaries are that of imagination. That's the sign post up ahead, your next stop...The Twilight Zone!"

Е тоа е тоа, генерално за се што оди по македонските телевизии вклучително и собранискиот(остваруваме)канал, оваа шоу, реално не понуди ништо ново, освен што ја приземји фамозната ( добар си е дечкото ) 13-ка :jaj:
Јас, лично, ке му дадам уште една шанса на берберот, доколку се покаже о.к. пеки нека го украсува етерот, во спротивно, Déjà vu оди на off :toe:

Ова гомно од емисија е место Опуштено???? аууууненормална работа... па уште се пуваат и саморекламираат најгледана телевизија биле!!!! Мамата нивна....
Мамата на сите, а на Опуштено посебно, па тој сељакот од Куманово ли е репер за добра емисија.

Сељак ама едвај чека некој ко тебе да го направи магаре!
Некого нема потреба да го прават магаре, бидејки веке е магаре. И пак се вртиме околу село, магариња ... секој си се наоѓа во својата природна средина.

Кога има реприза, знае некој?
Побарав во програмата на Сител, ама изгледа не ги репризираат емисиите. Веројатно ке се репризира на Сител 3.

Ја гледав првата емисија и некако безвезална ми се чинеше..Дечкото има повеке време па ај сега емисија ќе водам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom