- Член од
- 4 октомври 2009
- Мислења
- 257
- Поени од реакции
- 13

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И боки е остар на јазик и убаво пее:tv:Мене ми беше поинтересно од Опуштено, Тони и део ми здосадија со истите финти. Овој Жаре не сум го знаела од порано но пријатно ме изненади како пее и многу е остар на јазикот. За почеток ми е ок, ке видиме како ке биде понатака.
Така е, ама Боки го знаев а овој Жаре, не сум го знаела/И боки е остар на јазик и убаво пее:tv:
Абе ајде сељачиште невидено викнал гостин па го навредува малце загледав и тапа беше (не го бранам геј-боки) ама овој е кретен а и сител нашле со што да го заменат опуштено![]()
Мамата на сите, а на Опуштено посебно, па тој сељакот од Куманово ли е репер за добра емисија.Ова гомно од емисија е место Опуштено???? аууууненормална работа... па уште се пуваат и саморекламираат најгледана телевизија биле!!!! Мамата нивна....
Сељак ама едвај чека некој ко тебе да го направи магаре!Мамата на сите, а на Опуштено посебно, па тој сељакот од Куманово ли е репер за добра емисија.
Некого нема потреба да го прават магаре, бидејки веке е магаре. И пак се вртиме околу село, магариња ... секој си се наоѓа во својата природна средина.Сељак ама едвај чека некој ко тебе да го направи магаре!
Побарав во програмата на Сител, ама изгледа не ги репризираат емисиите. Веројатно ке се репризира на Сител 3.Кога има реприза, знае некој?