Жаре бербер и неговото шоу "Кој те шиша" на Сител

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Како не многу интресно ќе биде!! не пропуштам :pos2:

П.С NOT!

баш сеа случајбно за прв пат глеам.. овој жаре тежок сељак е :)

баш сеа случајбно за прв пат глеам.. овој жаре тежок сељак е :)

yeap! и ја денеска ја заглеав емисијата и тоа заклучив :) а за гостите, нема потреба од коментар, си знаат они самите :pos2:

Нема ни ш од шоу, ако е шоу да гледаш како некој се глупира и глуми шизик а уствари е хардкор сељак тогаш да топ шоу е :)

Кич кич кич кич кич....и УШТЕ КИЧ :pos2:

Кај нас постојат 2 шоумена, Игор Џамбазов и Трендо.

Толку.

Нема ни ш од шоу, ако е шоу да гледаш како некој се глупира и глуми шизик а уствари е хардкор сељак тогаш да топ шоу е :)

Кич кич кич кич кич....и УШТЕ КИЧ :pos2:

Кај нас постојат 2 шоумена, Игор Џамбазов и Трендо.

Толку.

А Тони Михајловски? :xxxx:

Каков Тони Михајловски цела емисија му проаѓа у неговото смеење,тој Део неможе од него ни зборче да каже

па и незнам баш дали му пропаѓа емисијата или е најгледна у мк... тони е најбоље !:smir:

па и незнам баш дали му пропаѓа емисијата или е најгледна у мк... тони е најбоље !:smir:

Вчерашната „Кој те шиша“ била 6 пати погледана од „Опуштено“...
„Кој те шиша“ имала рејтинг од околу 12%, па заклучи колку имала „Опуштено“... о_О

Опуштено се испушти :)
џабе не го бива веќе со тие па тие фори ...
од шо мисли дека е интересен (а беше) почна да претеруе, па кај мене барем има контра ефект и не го ни гледам веќе ...

И мене одвратен ми стана Тони Михајловски, постојано со истите фори, досаден е, а и повеќе од безобразен...Разбирам хумор, ама неговото е претеризам :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom