Тркало на среќата

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Тркало на среќата

trkalo-195x110.jpg

Тркало на среќата е американско телевизиско „game show“.
Тројца натпреварувачи (понекогаш се и три пара) се натпреваруваат еден против друг за да решат еден збор-загатка.
Името на емисијата доаѓа од големо тркало кое ги одредува износите и наградите освоени (или загубени) од страна на натпреварувачите.
Водители: Драган Спасов - Дац и Натали Грубовиќ:toe:

И пред сите да почнат да го кудат, јас да си кажам - сосема ок ми е за тепање време. За разлика од тоа со Тони Михајловски и Момент на вистината, ова е премија.

И пред сите да почнат да го кудат, јас да си кажам - сосема ок ми е за тепање време. За разлика од тоа со Тони Михајловски и Момент на вистината, ова е премија.
Па јас го гледам во моментов за прв пат и не знам колку емисии имало до сеа,ама мислам дека е интересен иако ќе речам дека Дац некако ми потфрла

уште еден квиз кој беше популарен во 80-тите во Америка, аман веќе...наместо да опкупат лиценца за квизови како Најслаба Карика, трошат пари на некои тркалца...и Дац нека си ја собере кошулата и нека ја испегла, на ТВ е, не оди по дрва надвор :tapp:

Натали значи само 2 реченици кажуе цела емисија, останатото време го поминува шетајќи се лево десно ''уклучувајќи'' ги буквите со допир. Просто неверојатно:baeh:

Натали значи само 2 реченици кажуе цела емисија, останатото време го поминува шетајќи се лево десно ''уклучувајќи'' ги буквите со допир. Просто неверојатно:baeh:

Па нема памет за поголем дел да води од емисијата...

А Дац ко од нафталин е изваден, слично ко лани Игор Џамбазов што се мачеше на Алфа... Тони (во моментов) е класа над овие двајца, а квизот си е океј освен то шо со мизерни награди си заминват победниците :helou:

квизов е за глупави луѓе скоро пола е лесно да погодиш ама и глупаво е тоа што тркалото е легнато
многу ме нервира квизот поготово Дац и Натали за нигде се

Ама замисли и за тоа не ја бива:kesa:

Ич не ми се свиѓа..толку..

Дац е морон...цело време се дере ауууууууууу-аооооооооо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom